medrek.se

Medicinsk sekreterare inom Tema Inflammation och Infektion

Ansök nu

Medicinsk sekreterare inom Tema Inflammation och Infektion

Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman.  

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera intermedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venerologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-t l patientgrupper. I temat är alla 1200 medarbetare viktiga och delaktiga i utveckling i vården.  

Vårdadministrationen är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Inflammation och Infektion. Vårdadministrationen leds av en vårdadministrativ chef och fyra enhetschefer som arbetar nära alla patientområden i temat.  

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministration på Tema Inflammation och Infektion, Patientområde Endokrinologi/njurmedicin med placering i receptionen på dialysavdelning M87/89 Huddinge.  

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter inkluderar att sitta i receptionen, journalskrivning i Take Care, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering, utomläns- och utlandsfakturering, telefonhantering med mera.  

Att arbeta på dialysen innebär också att det är varierande administrativa arbetsuppgifter och patientkontakt. Man arbetar tillsammans med kollegor och i samarbete med sköterskor och läkare. Att vilja utvecklas i din yrkesroll och arbeta med förbättringar ser du som en naturlig del i ditt arbete.  

Vi förespråkar friskvård och erbjuder friskvårdsbidrag alternativt träning i något av våra gym.  

Vi söker

Vi värdesätter att du som söker tjänsten har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och dina arbetsuppgifter samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete.   

Självklart har du också en positiv grundinställning och delar våra värderingar ansvar, medmänsklighet och helhetssyn så att vi kan verka för verksamhetens bästa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.    

Kvalifikationer  

Vi söker dig som har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi.   

Välkommen med din ansökan!   

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

------------------------------------------------------------------------- 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Petra Ringö Rask 
Vårdadministrativ enhetschef
 0725-98 12 62

Fackliga representanter

Visions expedition 08-517 725 25

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare inom Tema Inflammation och Infektion

Karolinska Universitetssjukhuset