medrek.se

Medicinsk sekreterare med IT-ansvar

Regioner
Utgår

2019-01-18

Ansök nu

Medicinsk sekreterare med IT-ansvar

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att samarbeta med alla personalkategorier och det finns goda möjligheter till utveckling inom verksamhetsområdet. Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.  

Om tjänsten 

  • Du ansvarar för att korrekta uppgifter finns inlagda och blir uppdaterade i sjukhusets EK-katalog.  
  • Du deltar i Take Care förvaltningen på en övergripande nivå som användarhanterare (med undantag för läkemedelshantering). I Take Care kommer du arbeta med att hantera och uppdatera olika funktioner i systemet som bland annat gäller behörigheter till personal.  
  • Du kommer att inneha rollen som lokal IT-kontakt. Som lokal IT-kontakt ansvarar du för de elektroniska beställningarna som till exempel innebär att beställa behörigheter och datorer.  
  • Utskrift av journalanteckningar i Take Care kan förekomma.   

Vi söker  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i högt tempo i en flexibel verksamhet. 

Kvalifikationer  

Medicinsk sekreterarutbildning. Goda kunskaper i både svenska och engelska.  

Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

--------------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Gabriella Schrickel 

Chef Medicinska Sekreterare
 08-517 722 85
 072-584 06 68

Fackliga representanter

Vision tel: 08/517 72525

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare med IT-ansvar

Karolinska Universitetssjukhuset