medrek.se

Medicinsk sekreterare med SVF-ansvar till Tema Cancer

Ansök nu

Medicinsk sekreterare med SVF-ansvar till Tema Cancer

Vår vision "Patienten först- tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. En viktig del i vår verksamhet är värdebaserad vård, där vården i allt större utsträckning styrs utifrån de utfall och resultat som skapar mest värde för patienten.  
 
Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till Patientområde Bröst - Endokrina tumörer och Sarkom som även ska ha ett SVF-ansvar vid Karolinska Universitetssjukhuset, Solna.  
 
De standardiserade vårdförloppen (SVF) beskriver vilka utredningar och första behandlingar som ska göras inom en viss cancerdiagnos, samt vilka tidsgränser som gäller dels för hela förloppet, dels för de olika utredningsstegen. Registrering görs via Regionala Cancer Centrums (RCC) hemsida.  
 
Om tjänsten 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av registerarbete som innebär registrering av de standardiserade vårdförloppen från remiss till avslut. Arbetet kräver mycket bevakningsarbete och att kunna hantera olika arbetsmoment samtidigt. Det ingår även rapportframtagning och delaktighet i konferenser med mera. Du ska även i viss mån delta i journalskrivning i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, remisshantering, posthantering och övriga administrativa uppgifter.  
 
Patientområdet är innovativt och strävar mot att ligga i framkant gällande vårdadministration. Just nu utvecklar vi processer för task-shifting, där rätt kompetens, gör rätt sak. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med arbetsuppgifter inom både öppenvård och slutenvård. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa enheten fungerar. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga professioner inom patientområdet.  
 
Vi erbjuder 
Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som gillar att arbeta självständigt och ta ett eget ansvar. Du kommer arbeta i en flexibel, förändringsbenägen verksamhet där du tar egna initiativ och ser helheten. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du tycker att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter för din yrkesroll. Du delar Karolinska Universitetssjukhuset värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.  
 
Kvalifikationer  
Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket. Ett intresse av SVF-förloppet. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi samt engelska i skrift. Utbildning eller erfarenhet av DRG är meriterande.  
 
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.  
 
Välkommen till vårt team och att utvecklas tillsammans med oss!  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
 
--------------------------------------------
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Rebecca Albertsson 
Vårdadministrativ enhetschef
contacticon mobile 070-167 12 64

Fackliga representanter
Vision, Carola Nilsson 072-599 12 50

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare med SVF-ansvar till Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset