medrek.se

Medicinsk sekreterare på deltid till Tema Åldrande

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Medicinsk sekreterare på deltid till Tema Åldrande

Vi erbjuder
En spännande ny tjänst som medicinsk sekreterare på vår mottagning i Solna för ärftliga demenssjukdomar som är en öppenvårdsmottagning som kartlägger familjer och ger genetisk vägledning vid misstanke om ärftlig demens-/neurodegenerativ sjukdom. Som anställd på tema åldrande ingår du i Tema åldrandets vårdadministration som är ett verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer samt våra genetiska vägledare vid Mottagning för Ärftliga demenssjukdomar. Du kommer också samarbeta med övriga sekreterare på vår kognitiva mottagning i Solna som är lokaliserade på samma plan i Q-huset. Vår verksamhet är starkt integrerad med både forskning och utbildning. Mottagningen för ärftliga demenssjukdomar växer och utvecklas kontinuerligt och du blir en viktig del att bidra med nytänk och ett strukturerat administrativt arbetssätt.

 

Om tjänsten
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Inom vår verksamhet finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen och du kommer att vara en viktigt del i en intensiv och komplex verksamhet.

Du kommer att samarbeta nära våra genetiska vägledare (2,4 personer) och läkare (1) där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är utskrift av ljudfiler i TakeCare inkl DRG och KVÅ-kodning, journalrekvisitioner, ärendemottagare i 1177, utomlänsfakturering, boka sjukresor och tolk m m. Då tjänsten är ny finns också stor möjlighet för rätt person att vara med och påverka dess innehåll.

Tjänsten är ett vikariat under 1 år och på 50 %. 

 

Vi söker dig

  • som har erfarenhet av vårdadministrativ verksamhet och arbete som medicinsk sekreterare
  • som värdesätter noggrannhet och kvalitet
  • som drivs av utveckling och innovation
  • som anser att service är en viktig del i din vardag då du gillar att samarbeta med dina kollegor och övriga yrkeskategorier
  • som har en förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser

 

Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyns vilket är självklart i din yrkesroll.

 

Kvalifikationer
Krav: Utbildad medicinsk sekreterare, goda kunskaper i svenska och engelska både såväl tal som skrift.

Meriterande: Erfarenhet av TakeCare men även andra IT-system som används på Karolinska.

 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, uttagning av sökande till intervjuer sker löpande.

 

 

 

 

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  

Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare på deltid till Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset