medrek.se

Medicinsk sekreterare / receptionist till Stockholm Spine Center

Regioner
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Medicinsk sekreterare / receptionist till Stockholm Spine Center

Välkommen till Nordens största ryggklinik!

Vi strävar efter att vara komplett ryggklinik där vi genom bra kommunikation och god logistik nyttjar den kompetens vi har tillsammans. Vi ligger i frontlinjen när det gäller forskning och införande av nya behandlingsmetoder och vi satsar på att utveckla kvaliteten i vårdarbetet.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt team. Ditt huvudsakliga jobb kommer att vara som receptionist och jobba back-office men även kunna stötta sekreterarna med journalskrivning.

  • Vi söker någon som kan jobba heltid, vardagar 40h/v.
  • Vi tillämpar 6 mån provtjänstgöring
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Friskvårdsbidrag

I din ansökan önskar vi ett personligt brev, CV samt referenser
Vi kommer att intervjua kontinuerligt under rekryteringsprocessen, så lämna gärna in din ansökan så snart du kan.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en vårdadministratör och receptionist, helst med medicinsk sekreterarkompetens. Du skall ha stor erfarehet av receptionsarbete. Du är glad, utåtriktad, hjälpsam, strukturerad och flexibel. Du tycker om att ta ansvar och lösa problem. Du har datorvana och talar flytande svenska och god engelska.
Du arbetar mycket bra både i team och på egen hand. Livserfarenhet är meriterande.

Arbetet i receptionen kommer vara att ta emot rygg- och nack patienter från försäkringsbolag. Ansvar för kassaregistrering och beställning av varor. Man har även huvudansvar för väntrummet.

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och utgör en viktig del av patienternas upplevelse på kliniken

I backoffice sköter man kommunikation med försäkringsbolag, remisser bokningar och kassaredovisning. Här sker ett nära samarbete med vårdpersonal och koordinatorer.

Vid behov kommer man även arbeta som medicinsk sekreterare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är då journalskrivning. Vi använder journalsystemet Kliniken.

  • En spännande och utvecklande specialistmiljö

  • Hos oss är ALLTID kvalitén och patienten i fokus

  • Nära till beslut, bra idéer blir snabbt verklighet

  • Mål: Ledande i varje specialistområde vi verkar

  • Vi arbetar med effektiva och optimerade processer

  • Erfaren personal och stor kunskap internt

OM FÖRETAGET

GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Martin Soudah | Kontaktperson

 Skicka email

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare / receptionist till Stockholm Spine Center

GHP Specialty Care AB