medrek.se

Hos oss på Brålanda & Torpa vårdcentral arbetar idag ca 35 personer i tätt samarbete med rehabteam. Vi erbjuder läkar-, och sköterskemottagning samt specialistsköterskemottagning för bl. a. diabetes, vaccinationer, astma/KOL och hypertoni. Vårdcentralens uppdrag är att erbjuda trygg och lättillgänglig vård och arbeta med förebyggande hälsa. Detta har vi gjort sen 2011 och vi har idag 10 500 listade.

Arbetet som medicinsk sekreterare är omväxlande och stimulerande. I tjänsten ingår medicinsk dokumentation, remisshantering, scanning och annan administration. Som sekreterare är man också ” spindeln i nätet” och ofta den första personen som våra kunder träffar.  För att trivas i denna roll ska man tycka om att ha en varierad och rolig dag på jobbet! Vi jobbar i journal4.

Kvalifikationer medicinsk sekreterare:

Du är utbildad medicinsk sekreterare och vill gärna arbeta i en organisation där du kan vara med att påverka och ta beslut men där det också ställs krav på kvalitet och kontinuitet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vårt arbete vilket kan innebära att dina arbetsuppgifter kan ändras något över tid.

Dina egenskaper:
För att passa för detta uppdrag bör du vara nyfiken på att arbeta i en händelserik miljö där du går in med din fulla potential och nyfikenhet. Du bör även vara interaktiv, social samt intresserad av nya människor och en teamspelare - med andra ord anpassningsbar, flexibel och du har en nyfiken approach.  

Vi erbjuder:

  • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete

  • Stabila och trevliga arbetskamrater

  • Tydlig och närvarande ledning

  • Möjlighet att påverka ditt schema

  • Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken

  • En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling

  • Måltisuppehåll: Du får betald rast/lunch och tjänar in tiden vilket betyder att du schemamässigt får en arbetstidsförkortning med ca 30-45 minuter.
     

Arbetstid  Arbetstiderna är schemalagda mellan 07:30-17:00
Anställning   Vikariat med möjlighet till tillsvidaretjänst

Lön Individuell lönesättning och kollektivavtal finns

Förmåner Tjänstepension, friskvårdbidrag, medlemskap i personalklubben och fri sjukvård. 

Medpro Clinic
Medpro Clinic driver idag fem vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 170 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Intervjuer sker fortlöpande

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Danielle Braender tel. 070 5599200
e-post  danielle@medpro.eu  

Medicinsk sekreterare sökes till Brålanda-Torpa Vårdcentral

Företag Medpro Clinic
Regioner
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Dela detta jobb