medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Kvinnosjukvård som består av gynekologisk mottagning, Specialistmödravård och BB/Förlossning med ca 700 förlossningar/år. I kvinnosjukvård arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare för ett vikariat under sommaren 2023. Tillträde enligt överenskommelse. Är du medicinsk sekreterare eller studerar till medicinsk sekreterare och vill bli en del av vårt team?

Arbetsuppgifter

I rollen som medicinsk sekreterare stöttar du verksamheten genom sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare såsom skrivning och posthantering.

Vill du ta del av ett härligt arbetsgäng och få erfarenhet av kvinnosjukvård så sök till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller dig som studerar till medicinsk sekreterare. Du är flytande i både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är trygg, stabil och har god självinsikt och besitter även förmågan att vara lugn och kontrollerad i stressiga situationer. Rollen ställer krav på en god samarbetsförmåga och att du kan relatera till andra i din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare ser vi att det är viktigt att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Susanne Forsman

Enhetschef

Telefon: 073-8020700

E-post: susanne.forsman@rvn.se

 

Ylva Byström

Vision

Telefon: 0611-84332

E-post: ylva.bystrom@rvn.se

logga

Medicinsk sekreterare sommarvikariat Gynekologisk mottagning, Örnsköldsvik

Regioner
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb