medrek.se

Medicinsk sekreterare, Tema Inflammation och Infektion

Ansök nu

Medicinsk sekreterare, Tema Inflammation och Infektion

Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema Inflammation och Infektion med placering i medicinsk enhet Gastro/Hud/Reuma, öppenvård, i Solna. 

Om oss
Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Inflammation och Infektion. Vårdadministration leds av en vårdadminstrativ chef och fyra enhetschefer som arbetar nära alla patientområden inom temat. 

Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman. 

Om tjänsten
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av journalutskrifter från Patientflöde Gastro och Hud, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering, kodning och fakturering samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du kommer att samarbeta med sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen och även med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamheter. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. 

Vi söker 
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och arbetar värdebaserat samt att du vill utvecklas i din yrkesroll. 

Du delar Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer och urval sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan! 
 
Kvalifikationer
Krav: Medicinsk sekreterarutbildning eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och engelska i skrift. 

Meriterande: Erfarenhet av Take Care och utbildning i eller erfarenhet av DRG är meriterande. Du är van att använda Office-paketet.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare, Tema Inflammation och Infektion

Karolinska Universitetssjukhuset