medrek.se

Vi erbjuder 

ANOVA- Andrologi, Sexualmedicin och Transmedicin- bedriver verksamhet i flera underavdelningar och det övergripande syftet med verksamheten är att förebygga sexuell och reproduktiv ohälsa och sexuellt våld genom att bedriva högkvalitativ diagnostik, behandling, forskning, utveckling och undervisning. Vi arbetar också med att utreda och behandla personer med könsdysfori.  

Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, psykoterapeuter, laboratoriepersonal, kurator samt administrativ personal.  

Vi finns i ljusa, fräscha lokaler på Norra Stationsgatan i Stockholm.   

Om tjänsten 

Som medicinsk sekreterare hos oss är du en viktig person i verksamheten. Dina främsta arbetsuppgifter består av vårddokumentation i öppenvård, utskrift av brev/intyg, diagnos- och åtgärdsregistrering men även andra arbetsuppgifter av administrativ karaktär kommer att bli aktuella. Vi arbetar med digital diktering i journalsystemet Take Care.  

Du har ett nära samarbete med övriga sekreterare samt med andra yrkeskategorier på mottagningen.   

Vi söker 

Vi söker nu en vikarierande medicinsk sekreterare, på ett år till att börja med men det är inte omöjligt att det blir längre. Tjänsten ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga, förståelse för verksamhetens behov samt hög servicekänsla. Du ska ha förmåga att organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det är ett plus om du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete.  

Vi arbetar team-orienterat över yrkesgränserna och alla medarbetares insatser är lika viktiga. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och arbetsuppgifter. Självklart har du också en positiv grundinställning och delar våra värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn, så att vi kan verka för mottagningens bästa.  

Kvalifikationer 

Krav: Godkänd utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.  

Meriterande: Erfarenhet av Take Care, 

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Rebecka Holmberg 
Chef, administration
073-6168537

Fackliga representanter
Vision, 08-517 725 25

Medicinsk sekreterare till ANOVA

Ansök nu

Dela detta jobb