medrek.se

Medicinsk sekreterare till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Om tjänsten
Vårdadministration inom Tema Barn  - Astrid Lindgrens Barnsjukhus är ett eget verksamhetsområde som samlar all vårdadministrativ personal inom våra olika patientområden. Nu söker vi en medicinsk sekreterare till barnonkologen i Solna och du är mycket välkommen att söka tjänsten hos oss!
 
Den medicinska enheten Högspecialiserad barnmedicin, där barnonkologen ingår, bedriver högspecialiserad barnsjukvård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag. Verksamheten har två vårdavdelningar i den nya sjukhusbyggnaden i Solna och en avdelning i Huddinge samt mottagningar och dagvård i Solna och Huddinge. 
 
Du kommer vara ansvarig för administrationen tillsammans med dina kollegor i Solna. I arbetsuppgifterna ingår det bland annat journalskrivning i Take Care, både öppen- och slutenvård, DRG-registreringar, fakturering av utomlänspatienter, patientkonferenser och andra sedvanliga sekreteraruppgifter. 
 
Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med medicinska sekreterare och andra yrkeskategorier inom verksamheten.  
 
Som anställd hos oss erbjuds du individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.
 
Vi söker 
Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.
 
Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska och engelska språket och medicinsk terminologi är ett krav. Vi ser gärna att du brinner för DRG och har DRG-utbildning. Det är meriterande om du kan Take Care.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske före ansökningstiden har passerat, så passa på att sök redan idag!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  
  2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi.

Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.

Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Yrkesområde
Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare

Arbetsplats
Solna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ingela Ericsson 
Vårdadministrativ enhetschef
contacticon phone 08-517 744 97
contacticon mobile 072-595 71 58

Fackliga representanter
Vision Expedition Solna, tfn: 08-517 725 25

Referensnummer
169317

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset