medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.


Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Barn-och ungdomsmedicin är en specialiserad barnmedicinsk verksamhet för barn och unga 0-17 år inom både öppen- och slutenvården. Uppdraget innefattar både bedömning och behandling på mottagning (akut och planerad), dagvård, vård på avdelning (neonatal- och allmänpediatrisk vård) och hemsjukvård (SSIH).

Totalt har verksamheten ca 200 anställda och verksamheten leds av verksamhetschef, sex enhetschefer samt tre läkare med medicinskt ledningsuppdrag. Vår vision är "Vi vårdar barn och ungdomar - Vår framtid"

Öppenvårdsverksamheten finns på fyra orter, Sollefteå, Härnösand/Sundsvall och Örnsköldsvik. Slutenvårdsverksamheten inklusive lekterapi finns i Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du möter de flesta områden inom barnmedicin. Du kommer att arbeta med journalskrivning med tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Hos oss arbetar du dagtid och inskolning sker enligt överenskommelse. Möjlighet till friskvård finns.

Du som söker är medicinsk sekreterare/Vårdadministratör. Du får gärna ha erfarenhet av diagnoskodning, NCS Cross, Medspeech och grundläggande datorvana.

Då tjänsten innebär 100 % journalskrivning förutsätter vi att du trivs och är trygg med det.

Har du några års arbetserfarenhet som medicinsk sekreterare ser vi det som meriterande men även du som är nyutbildad är välkommen att söka.
Du behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du som söker är självgående där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Som person är du trygg och stabil. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. I ditt arbete är du strukturerad och kan prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer

Vill du bli en del av en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, där ingen dag är den andra lik?

Välkommen till oss!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-05

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Östling

Enhetschef

Telefon: 076-1372229

E-post: camilla.ostling@rvn.se

 

Mari Höglund

Vision

Telefon: +4666087954

E-post: mari.hoglund@rvn.se

 

Elisabeth Dahlqvist

Medicinsk sekreterare

Telefon: 060-183788

logga

Medicinsk sekreterare till barn och ungdomsmedicin, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Dela detta jobb