medrek.se

Är du en erfaren medicinsk sekreterare? Nu söker vi dig som vill arbeta inom vårdadministration på Tema inflammation och infektion med placering på Endokrin i Huddinge. Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi erbjuder
Vi är cirka 90 medarbetare och finns idag i en sammanhållen organisation inom vårdadministration där vi arbetar i team med våra verksamheter. Tjänsten är placerad på Medicinsk Enhet Endokrin i Huddinge. 

De huvudsakliga ämnesområdena inom Endokrinologi är thyreoidearubbningar, hypertoni, osteoporos, fotsår hos diabetiker, hypofys-och binjurerubbningar samt hyperlipidemi. Vi utreder, diagnostiserar och behandlar dock alla endokrinologiska sjukdomar, ibland med samarbete med andra kliniker på Karolinska Universitetssjukhuset.

Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym. Självklart får du som anställd ta del av våra andra fina förmåner!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av följande:

 • Journalskrivning slutenvård/öppenvård i journalsystemet Take Care
 • DRG-registrering/kodning, krav på erfarenhet av slutenvård
 • Remisshantering
 • ​Utomläns- och utlandsfakturering slutenvård och öppenvård
 • Brev/Intyg
 • Posthantering

Utöver detta anpassas uppdraget efter verksamhetens behov.

Vi söker
Dig som är strukturerad, en god organisatör och kan arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och lockas av möjligheten att få en bred kompetens i din roll. Du har förmågan att kommunicera på ett tydligt och prestigelöst sätt, är bra på att samarbeta och har en positiv inställning. Du känner dig bekväm med många kontaktytor och kan hantera olika personligheter samt parallella arbetsuppgifter.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår Vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: 

 • Medicinsk sekreterarutbildning
 • Erfarenhet av fakturering i slutenvård 
 • Utbildning eller erfarenhet av DGR-kodning i slutenvård
 • Erfarenhet av utomläns- och utlandsfakturering  
 • Vana vid journalsystemet Take Care
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift

Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet. Välkommen med din ansökan!


 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera internmedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Vården är organiserad i 16 patientflöden baserade på likartade diagnoser. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning.

Patientflödena är samlade i fem medicinska enheter. Temat ansvarar för utbildning inom många olika yrkeskategorier på både specialist- och grundläggande nivå. Till temat finns idag kopplat ett femtiotal forskargrupper. Hos oss är alla medarbetare (ca 1200st) viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården.


Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Medicinsk sekreterare till Endokrin, Huddinge

Ansök nu

Dela detta jobb