medrek.se

Medicinsk sekreterare till FO Vårdadministration, Övre buk, Huddinge

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till FO Vårdadministration, Övre buk, Huddinge

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  
 
Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.
 
Vi erbjuder 
Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer.
Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt Patientområde Övre buk vid Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge.
Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård samt tillgång till vårt fina kostnadsfria gym.
 
Om tjänsten 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG-registrering, remisshantering, brev, intyg och övriga administrativa arbetsuppgifter. Utöver sedvanliga arbetsuppgifter finns möjligheten att vara med och utveckla administrativa processer inom vårt Patientområde Övre buk.
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med arbetsuppgifter inom öppenvård och slutenvård. Vi tar alla ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa enheten fungerar. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga professioner inom patientområdet.
 
Vi söker 
Vi söker dig som tycker om att skriva journaler, gillar att arbeta självständigt och kan ta ett eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare. Du kommer arbeta i en flexibel, förändringsbenägen verksamhet där du tar egna initiativ och ser helheten. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där mycket kan hända.
 
Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service.  
 
Du tycker att det är spännande att få vara med att utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter i din yrkesroll. 
 
Du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn. 
 
Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.
 
Kvalifikationer 
Krav: Medicinsk sekreterarutbildning. Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt engelska i skrift.
Meriterande: Utbildning eller erfarenhet av DRG och vana vid journalsystem TakeCare.  
 
Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet.
 
Välkommen med din ansökan.
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Utbildningsbevis som medicinsk sekreterare

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Monica Broberg 
Vårdadministrativ enhetschef
contacticon mobile 070-736 99 90

Fackliga representanter
Vision: vision.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till FO Vårdadministration, Övre buk, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset