medrek.se

Medicinsk sekreterare till framtida roll som chefsassistent inom Patientflöde Inflammatoriska magtarmsjukdomar

Regioner
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till framtida roll som chefsassistent inom Patientflöde Inflammatoriska magtarmsjukdomar

Är du stresstålig, kommunikativ och vill jobba inom en verksamhet som verkligen gör skillnad? Då kanske du är vår framtida chefsassistent.
Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Inflammation och Infektion. Vårdadministration leds av en vårdadminstrativ chef och fyra enhetschefer som arbetar nära alla patientområden inom temat.  
 
Vår vision ”Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman.  
 
Om tjänsten 
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare, som är van vid att arbeta självständigt, samt är intresserad av ett framtida uppdrag som chefsassistent.Tjänsten är placerad på Karolinska universitetssjukhuset, Huddinge,  inom Patientområde Gastro och Patientflöde Inflammatoriska magtarmsjukdomar. 
 
Vi vill rekrytera dig som är intresserad av en tjänst som kommer att leda till ett uppdrag som chefsassistent till vår patientflödeschef inom Inflammatoriska magtarmsjukdomar. Vår nuvarande chefsassistent kommer att gå i pension i början av 2020.  
 
Att arbeta som chefsassistent innebär att man måste känna till hur verksamheten är uppbyggd. Detta har du god tid att lära dig då du innan du tillträder den tjänsten kommer att arbeta som medicinsk sekreterare med arbetsuppgifter som främst kommer att bestå av journalutskrifter från Patientflöde Inflammatoriska magtarmsjukdomar, remisshantering, posthantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering och kodning, utomläns- och utlandsfakturering samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du kommer att samarbeta med sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen, samt med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamheter. 
 
Du kommer också att introduceras till uppdraget som chefsassistent tillsammans med nuvarande chefsassistent. I arbetsuppgifter som chefsassistent ingår  
att fungera som övergripande stöd för patientflödeschef 
administrativt stöd för läkare och sjuksköterskor inom patientområdet 
samordna möten och lokalbokningar för patientområdet 
kallelser och protokoll vid ledningsmöten 
konferensbokningar och resebokningar 
hantera fakturor och beställningar 
personalrapportering 
FoUU-uppdrag - i samband med möten, kurser och kongresser  
Arbetsuppgifterna ställer stora krav på strukturell förmåga och flexibilitet. Du erbjuds en varierad och utmanande tjänst på en dynamisk och fartfylld arbetsplats med inspirerande kollegor.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som är stresstålig och kommunikativ. Du ser vad som behöver göras och gör det. Du är ansvarstagande och lojal. Du har lätt för att samarbeta, har administrativ talang och tycker om struktur, ordning och reda.  
 
Vi förutsätter även att du är noggrann och kan organisera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och har en positiv atmosfär i dina kontakter med patienter och arbetskamrater. Du är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete.  
 
Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Kvalifikationer  
Medicinsk sekreterarutbildning eller likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet som chefsassistent. Du har höga kunskaper i svenska språket med mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift och goda kunskaper i engelska. Du har även goda kunskaper i Office-paketet. 
 
Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan  
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
------------------------------------------------------------------------------
Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 
I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Anne Viitala Svensson 
Enhetschef administration
contacticon phone 070-167 11 60

Fackliga representanter
Vision: Therese Rosin, 08-517 724 63, therese.rosin@sll.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till framtida roll som chefsassistent inom Patientflöde Inflammatoriska magtarmsjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset