medrek.se

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Klinisk genetik

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Klinisk genetik

Vi erbjuder  
Vi erbjuder ett föräldravikariat, till och med 2021-08-31, som sekreterare där du sitter mitt i verksamheten och får vara medarbetare inom ett område som befinner sig i en spännande utvecklingsprocess. För att du ska få en bättre förståelse för klinisk genetik finns det möjlighet att delta i föreläsningar i ämnet.
 
Om tjänsten
Klinisk genetik arbetar med genetisk diagnostik och mottagningsverksamhet inom allmän genetik och ärftlig cancer. Mottagningen har kring 2000 besök per år. Vårdens behov av genetisk kunskap och diagnostik ökar ständigt. Kliniken har cirka 110 anställda med olika yrken: biomedicinska analytiker, läkare, medicinska sekreterare, undersköterskor, genetiska vägledare, sjuksköterskor och sjukhusgenetiker. Klinisk genetik tillhör Karolinska Universitetslaboratoriet och är en dynamisk specialitet under ständig utveckling. 

På kliniken förekommer ett flertal olika arbetsmoment som ligger under sekreterarnas ansvarsområde. Det är allt från att skriva journaler och handläggning av patientärenden via telefon och 1177 till att hämta post och skriva ut provsvar från vårt laboratorieinformationssystem med mera. 
 
Vi söker 
Dig som har god samarbetsförmåga, är serviceinrktad och tycker det är kul med utmaningar. Du har även en god förmåga att professionellt bemöta patienter. Vi emotser en person som är öppen och fördomsfri inför mångfalden bland våra patienter. God samarbetsförmåga, noggrannhet, flexibilitet och servicekänsla är viktigt för oss. Du ser behov, tar initiativ, är lyhörd samt lyssnar och kommunicerar. Vi letar alltså efter någon med gott medarbetarskap.
 
Kvalifikationer 
Du som söker ska ha medicinsk sekretarutbildning och god kunskaper i svenska i tal och skrift. Du ska även ha god kunskaper i engelska.

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Klinisk genetik

Karolinska Universitetssjukhuset