medrek.se

Medicinsk sekreterare till funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer, bäckencancer - urologi, vårdavdelning Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer, bäckencancer - urologi, vårdavdelning Solna

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.  

Vi erbjuder  

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att samarbeta med alla personalkategorier och det finns goda möjligheter till utveckling inom verksamhetsområdet. Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym. 

Om tjänsten  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare (intagningar, epikriser och operationsberättelser), DRG-registrering, remiss- och posthantering samt ULP-fakturering. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. Vi har även ett övergripande gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Tjänsten tillhör Patientområde Bäckencancer som är temats största med cirka 450 anställda. Vi utreder och behandlar maligna sjukdomar i urinvägar, manliga och kvinnliga könsorgan samt tarm. Enheten är inriktad på maligna och benigna urologiska sjukdomar.  

Du kommer att ha din huvudsakliga arbetsplats i vår nya sjukhusbyggnad, Solna.

Vi söker  

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare. Som person måste du tycka om att skriva journaler, vara noggrann och positiv samt vara flexibel och ha stor känsla för service. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet.  

Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Du delar även Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.  

Kvalifikationer  

Medicinsk sekreterarutbildning. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Utbildning eller erfarenhet av DRG och vana vid journalsystem TakeCare är meriterande.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer, bäckencancer - urologi, vårdavdelning Solna

Karolinska Universitetssjukhuset