medrek.se

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer, Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer, Huddinge

Vi erbjuder
Funktionsområde Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer. Vi söker nu en medicinsk sekreterare till öppenvården inom vårt Patientområde Bäckencancer-urologi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge.

Vi erbjuder dig ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att ha ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats. Vi tillämpar flextid, erbjuder subventionerad friskvård samt tillgång till vårt fina kostnadsfria gym.

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG, remisshantering, förberedelser inför multidisciplinära konferenser, registrering i cancerregistret och ULP-fakturering inom öppenvården. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. Vi har även ett övergripande gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar.

Tjänsten tillhör Patientområde Bäckencancer som är temats största med cirka 450 anställda. Vi utreder och behandlar maligna sjukdomar i urinvägar, manliga och kvinnliga könsorgan samt tarm. Enheten är inriktad på maligna och benigna urologiska sjukdomar.

Vi söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att ta eget ansvar. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Dessutom är du positiv, har god samarbetsförmåga, är noggrann, kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt samt har en känsla för god service. Som person är du prestigelös och har en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer.

Kvalifikationer
Medicinsk sekreterarutbildning. Erfarenhet av yrket är meriterande. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
--------------------------------------------------------------------------------------------
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Tanja Mogerud 
Chef vårdadministration
contacticon mobile 072-465 48 33

Fackliga representanter
Vision: vision.karolinska@sll.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset