medrek.se

Medicinsk sekreterare till GHP

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-03

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till GHP

Vi söker
I samarbete med GHP Vård och Hälsa rekryterar Vårdlänken nu en medicinsk sekreterare/läkarsekreterare.

GHP Idrottscentrum behöver förstärka med en sekreterare som kommer ingå i ett team som består av sekreterare, sjuksköterskor, läkare, dietist, undersköterskor och beteendevetare. På mottagningen hanteras idrottsmedicinska frågeställningar utifrån ett helhetsperspektiv där bl.a. medicin, arbetsfysiologi, psykologi och nutrition utgör viktiga komponenter. GHP Idrottscentrum tar emot patienter från både landstinget, försäkringsbolag och privat patienter.

Är du rätt person? Har du individen i fokus, en hög servicenivå, ett genuint intresse för administration och samordning, då är det dig vi söker.

Känner du att detta stämmer in på dig, välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratörsutbildning med erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du självständigt kan organisera ditt arbete effektivt, tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Arbetet sker i journalsystemet Webdoc, krav är att du kan tala och skriva svenska obehindrat.

Arbetet består bla av journalskrivning, arbete i reception, bokadoktorn, kassa, fakturering gällande försäkringspatienter och övriga sedvanliga arbetsuppgifter utifrån yrkesrollan. Du är engagerad och strukturerad, har ett stort mått av flexibilitet, är öppen för nya arbetsuppgifter, är kommunikativ och lyhörd.

Tjänsten är på heltid, månd- fredag

Anställning
Du kommer att vara anställd hos GHP Vård och Hälsa.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till GHP

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering