medrek.se

logga

Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Ånge

Regioner
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Hälsocentralen i Ånge har ett stort glesbygdsperspektiv i sitt arbete vilket ger möjligheter och utmaningar som inte ses i lika stor grad i en stad eller större tätort. Vi är totalt 25 stycken anställda och prioriterar ett gott samarbete mellan personalen i professionerna på plats.

ÅNGE - orten mitt i Sverige.
Här finns närheten till fjällen med möjlighet till fantastisk skidåkning både utför och på längden. Nära möjlighet till jakt och fiske.ishall, ridhus samt badhus för fritidsaktiviteter. För stadsresa så är det 1 timmes resa med tåg till antingen Östersund eller Sundsvall, med flera avgångar dagligen.Till Stockholm så är det en tågresa på 4 timmar. Här finns stor potential till ett prisvärt boende i hus eller lägenhet. Många valmöjligheter mellan privat eller kommunal grundskola. En gymnasieskola med mycket gott betyg. Goda möjligheter till arbete för medföljande partner som till exempel lärare, tandläkare, sjuksköterska med mera.

Kan det här vara rätta platsen för dig? Då kan vi ha jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett mycket viktigt och omväxlande arbete som medicinsk sekreterare hos oss. Du kommer arbeta administrativt med vårddokumentation som diagnosregistrering, skriva diktat och posthantering. Till din hjälp kommer du använda journalsystemet NCS Cross.

Du sitter också i vår reception där du är vårt ansikte utåt och möter och vägleder patienterna på hälsocentralen. Vi har ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service och alla tar gemensamt ansvar för helheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig med kompetens som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av arbete inom primärvård och i datajournal NCS Cross är också meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, ett gott bemötande är viktigt då receptionsarbete ingår i arbetsuppgifterna. Stor vikt kommer att läggas på god system- och datavana, likväl som personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets- och organisationsförmåga.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi arbetar löpande med urvalsarbetet, så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Peter Nelhagen

Hälsocentralschef

Telefon: +4669015693

E-post: peter.nelhagen@rvn.se

Malin Kjeller

Vision

E-post: malin.kjeller@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Ånge

Region Västernorrland