medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har ett sjukhus, fem regiondrivna hälsocentraler samt Livsstilsmedicin Österåsen. I området finns de två kommunerna Sollefteå och Kramfors.

I Kramfors kommun finns tre hälsocentraler som drivs av Region Västernorrland. Det är hälsocentralerna Kramfors, Nyland och Höga Kusten. Hos oss har vi allting samlat under ett tak och vi har en stor kunskapsbank i form av vår erfarna personal. Vi är en positiv personalgrupp som har ett nära samarbete.

Världsarvet Höga Kusten finns här för dig som gillar en dramatisk natur med många upplevelser och stor frihetskänsla.

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av vårt team på Hälsocentralen Nyland?
Som medicinsk sekreterare hos oss har du ett mycket viktigt och omväxlande arbete. Du kommer arbeta administrativt med vårddokumentation som diagnosregistrering, skriva diktat, utföra andra administrativa uppgifter och posthantering. Till din hjälp kommer du använda journalsystemet NCS Cross.

Du sitter också i vår reception med kassatjänstgöring där du är vårt ansikte utåt och möter och vägleder patienterna på hälsocentralen. Vi har ett helhetsperspektiv vad gäller vårdadministrativ service och alla tar gemensamt ansvar för helheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller har annan likvärd utbildning. Har du tidigare arbetat inom primärvård och i datajournal NCS Cross ser vi detta som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer, ett gott bemötande är viktigt då receptionsarbete ingår i arbetsuppgifterna.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-10

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ylva Byström

Vision

Telefon: 070-6328036

E-post: ylva.bystrom@rvn.se

 

Jens Mann

Enhetschef

Telefon: +46612771524

E-post: jens.mann@rvn.se

logga

Medicinsk sekreterare till Hälsocentralen Nyland

Regioner
Utgår

2023-02-10

Ansök nu

Dela detta jobb