medrek.se

Medicinsk sekreterare till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Hörcentralen i Östersund är en länsövergripande specialistverksamhet som ansvarar för hörseldiagnostik och hörselhabilitering/rehabilitering i Jämtlands län. På Hörcentralen arbetar idag audionomer, hörselvårdsingenjör och medicinska sekreterare. Nu söker vi en medicinsk sekreterare.

I Hörselvården ingår också den Pedagogiska hörselvården som bemannas med hörselpedagoger och kurator.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, vilket är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser.
Region Jämtland Härjedalen har en gemensam värdegrund där välkomnande, handlingskraftig och pålitlig är ledorden som vi arbetar efter. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter. I regionen är det relativt lätt att hitta en bostad och vi hjälper dig gärna med det från regionens sida.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter är bland annat telefontider, skriva diktat, ge service åt patienter och personal på hörcentralen samt allmänna kontorsgöromål. Du har ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare, audionomer, hörselvårdsingenjörer och tekniker. Du har en hög servicekänsla, är lösningsorienterad och ser möjligheter i förändringar. Du har förmåga att arbeta självständigt och i team.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad medicinsk sekreterare, vi välkomnar både dig som är nyutexaminerad och dig med yrkeserfarenhet. Som person är du flexibel och har väl utvecklad samarbetsförmåga. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Andra uppgifter

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag!
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Åsa Moxell
Tf. enhetschef
Telefon: 063-153474
Email: asa.moxell@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Martina Ohlsén
Vision
Telefon:
Email: martina.ohlsen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/50/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-01

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Hörcentralen, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård