medrek.se

Medicinsk sekreterare till Hud- och STI-mottagningen

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Hud- och STI-mottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till område medicin och vårt team av medicinska sekreterare.

Som medicinsk sekreterare hos oss, har du din anställning inom Hud-STI mottagningen men arbetar i team med kollegor på medicinmottagningen.

På enheterna arbetar en blandning av yrkeskategorier med olika specialiteter. Mottagningarna är högintensiva med många öppenvårdsbesök. Detta kräver ett strukturerat och organiserat arbetssätt och en förmåga att både självständigt och i samarbete med kollegor, hantera de arbetsuppgifter som åligger medicinska sekreterare, men även att arbeta med andra administrativa uppgifter som finns på en enhet.

Arbetet kräver god kommunikation i tal och skrift samt förståelse och insikt om verksamheternas behov. Lyhörd och flexibel är viktigt då arbetstempot tidvis kan vara högt. Vi jobbar i enlighet med regionens värdegrund, välkomnande, handlingskraftig och

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare ansvarar du för dokumentationen i journalsystemet COSMIC, det innebär att skriva diktat med efterföljande arbete, remisshantering, patientklassificering, och arbete med olika kvalitetsregister. Administrativa arbetsuppgifter förekommer/kan förekomma inom ekonomi och personalregistrering. Vi har kollegiala teammöten och arbetsplatsträffar med övriga medarbetare, men också med medicinsekreterare på andra enheter för erfarenhetsutbyte och dialog. Ansvarsområden inom administrationen kan tillkomma beroende på sökandes kompetensprofil.

Kvalifikationer

Du har en läkarsekreterarutbildning/ medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Lång erfarenhet av yrket, samt arbete i COSMIC är meriterande. Det är också meriterande om du har utbildning/arbetat med ekonomi och personalregistrering, med fördel i systemen Raindance och Heroma. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och är ansvarstagande. Du har en positiv grundinställning, en god kommunikativ förmåga och helhetssyn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden.

Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, I nuläget dagtid helgfri mån-fre 7.30 -16.30.
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lena Sundin Rådström
Enhetschef
Telefon: 063-153401
Email: lena.radstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström

Telefon: 070-587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/684/2021
Sista ansökningsdag: 2021-12-05

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Hud- och STI-mottagningen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård