medrek.se

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyd

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-01

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyd

Vi erbjuder
Klinisk patologi/cytologi utför diagnostik, forskning och utbildning på nationellt och internationellt hög nivå. Vårat fokus är säker diagnostik efter patientens behov och att vara drivande i framtidens hälso- och sjukvård. Vi erbjuder nu en tjänst som medicinsk sekreterare till vårt laboratorium på Danderyds sjukhus.

Om tjänsten
Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker att arbeta över personalgränserna. Du har ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver sekreterare, består av läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.

Du har ett nära samarbete med din närmsta chef som finns på plats på enheten. Regelbundna veckomöten hålls med sekreterare och övriga yrkesgrupper.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av svarsutskrift (diktat på engelska kan förekomma), posthantering, arkivering, telefonservice samt framplockning av medicinska konferenser och forskning.

Vi söker 
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. 
Tveka inte att söka tjänsten om du är nyexaminerad, erforderlig utbildning och kompetens ges på plats.

Du kommer ha kontakt med inremitterande, vilket kräver att du är serviceinriktad och ödmjuk inför andra människor. Du ska ha en positiv attityd och kunna arbeta i högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 
Karolinskas ledord - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn - är viktiga i vår dagliga verksamhet och därför söker vi dig som är noggrann och ansvarstagande med förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.  

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad medicinsk sekreterare

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Erika Nyström 
Sektionsenhetschef
072 5957146

Fackliga representanter
Vision, 08-517 725 25

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyd

Karolinska Universitetssjukhuset