medrek.se

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att ingå och arbeta i ett team med enhetens sekreterare, barnmorskor, läkare, undersköterskor, laboratorieingenjörer och kvalitetssamordnare. Totalt är vi 45 medarbetare. Vi tillämpar flextid. Hos oss finns möjlighet till distansarbete och flexibel schemaläggningen efter överenskommelse.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att ha egna ansvarsområden och ett gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten ska fungera. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet Take Care, DRG-registreringar, remisshantering, tidsbokning, schemaläggning samt telefontid och övriga administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Vi arbetar i datajournalsystemet Take Care med digital diktering samt i LinnéFiler.

Vi söker

Vi söker dig som är social, serviceinriktad och positivt inställd till de uppgifter och utmaningar du ställs inför. Du kan ta egna initiativ, är noggrann och kan organisera samt prioritera dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och ser möjligheter att utveckla och förändra dina arbetsuppgifter tillsammans med övrig personal.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Medicinsk sekreterarutbildning,

  • Mycket goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi.

  • Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

  • God datorvana i Microsoft Office-paketet.

  • Kunskap om hur man arbetar i systemet Take Care.

Meriterande:

  • Några års erfarenhet av yrket.

  • Kunskaper i DRG-registrering.

Om rekryteringsprocessen

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kommer att tillämpas.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner
Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.

Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset