medrek.se

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du vara med och vara ett administrativt stöd för hälso- och sjukvården in i framtiden? Är du dessutom en driven, självgående och ambitiös person som alltid vill utvecklas och leverera på topp? Då kan du vara den person vi söker som administratör på Barn-PMI ME Perioperativ medicin.

Vi erbjuder
Hos oss kommer du att arbeta nära verksamhetsledningen med stora möjligheter att själv utforma dina rutiner. Förutom den administrativa delen av tjänsten får du även närhet till verksamheten och våra patienter och deras föräldrar då en del av tjänsten innebär att svara i vår mottagningstelefon.

Vi hoppas också att du är intresserad av att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete och att utforma framtidens hälso- och sjukvård för barn.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om oss
Barn PMIs Medicinska Enhet, Perioperativ medicin, är Astrid Lindgrens Barnsjukhus nav där vi genomför operationer och procedurer på barnoperationsavdelningarna och smärtenheterna i Solna och Huddinge samt vid Dagoperation Solna. Till oss kommer barn från hela landet som behöver en operation eller procedur med just vår kompetens.  

Om tjänsten
I rollen som Medicinsk sekreterare/administrativ koordinator arbetar du vårdnära med sektionscheferna på Smärtenheten och Barnoperation. I ditt uppdrag ingår bland annat sedvanliga administrativa uppgifter såsom remiss- och kassahantering, behörighetshantering i olika IT-system, resebokningar och andra administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.

Det kan bland annat omfatta detta;
- Protokollföring och diariehantering.
- Administration av verksamhetshandboken (PM).
- Administration och utformning av vår interna hemsida.
- Mötes- och lokalbokningar.
- Svara i Smärtenhetens mottagningstelefon.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd måndag-fredag.

Vi söker
Dig som är ansvarsfull, med en inneboende förmåga att själv strukturera din arbetsdag och driva dina processer vidare och som anstränger dig för att leverera lösningar, väl uttryckt i tal och skrift.

Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och med både vilja och förmåga att hjälpa andra, även i pressade situationer.

Ser fram emot utmaningar och skiftande arbetsuppgifter och tycker om att tidvis ha ett pressat schema och högt arbetstempo.

Är intresserad av att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete, är positivt inställd till kontinuerligt förbättringsarbete och tycker att det är spännande att få vara med att påverka framtidens hälso- och sjukvård.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:
Utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration, Medicinsk sekreterare-/ Vårdadministratörs-utbildning motsvarande minst 80 p (KY) / 400 p (YH) eller eftergymnasial utbildning till läkarsekreterare/medicinsk sekreterare.
- Goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i medicinsk terminologi.
- God IT-vana i Windows-miljö, Office 365.
- Erfarenhet och ett brinnande intresse av sjukdomsklassificering enligt ICD-10.

Meriterande:
Erfarenhet av projekt- och/eller förbättringsarbete.
- Erfarenhet av att arbeta med likande arbetsuppgifter inom hälso-sjukvård, företrädesvis inom 24/7-verksamhet.
Kunskap om Karolinska universitetssjukhusets organisation och verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Barn PMI
Barn-Perioperativ medicin och intensivvård bedriver sjukvård på hög internationell nivå. Vi ansvarar för transporter av svårt sjuka patienter och vård på BIVA/ECMO. Läs mer på https://www. karolinska.se/for-vardgivare/funktion-barn-perioperativ-medicin-intensivvard-och-transport/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset