medrek.se

Medicinsk sekreterare till klinisk patologi/cytologi i Huddinge

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till klinisk patologi/cytologi i Huddinge

Vi erbjuder
Vill du arbeta på dagtid och vara ledig på röda dagar?

Om tjänsten
Rollens övergripande ansvarsområden innefattar uppgifter kopplade till den dagliga arbete på verksamheten. Arbetsuppgifterna består av svarsutskrift (diktat på engelska kan förekomma), telefonservice samt framplock till medicinska konferenser och forskning, omhändertagande av preanalytiskt - postanalytiskt inom laboratoriet, expeditionsbemanning, telefonbemanning och problemlösning.
Hos oss har du ständig kontakt med övriga arbetskamrater inom avdelningen som, utöver sekreterare, består av läkare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, laboratoriebiträden och obduktionstekniker.
Annonsen gäller ett vikariat på 11 månader. Arbetstider är måndag till fredag, dagtid.
Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer och urval sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är medicinsk sekreteare eller har annan adekvat utbildning eller erfarenhet inom laboratoriemedicin.
Du är en god kommunikatör och har god samarbetsförmåga. Daglig kontakt med många personer kräver att du är serviceinriktad och ödmjuk inför andra människor. Du ska ha en positiv attityd och kunna arbeta i högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög. Du har även ett strategiskt synsätt med utvecklad förmåga att se helhet
Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.

Kvalifikationer
Krav:

 • Några år erfarenhet av arbete inom sjukvården och patientjournaler
 • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
 • Du ska kunna använda Office-paketet flyttande.
 • Goda IT-kunskaper och kommunikativa egenskaper samt mycket goda språkkunskaper.

Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta inom patologi
 • Erfarenhet av kvalitetstyrda arbetsuppgifter
 • Intresse med förbättringsarbete


För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

 • Yrkeslegitimation  
 • Bevis om specialistkompetens  
 • Bevis om medicine doktorsexamen  
 • Bevis om docentur  

 

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!
 

 

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till klinisk patologi/cytologi i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset