medrek.se

Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-26

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Vi erbjuder 
Klinisk patologi/cytologi inom Karolinska Universitetslaboratoriet bedriver verksamhet vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna samt på Danderyds sjukhus och Södersjukhuset. 
 
Vi erbjuder inte bara en tjänst som medicinsk sekreterare utan även möjligheten att bli en del av ett professionellt arbetslag och en liten arbetsgrupp på vårt laboratorium vid Södersjukhuset. Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer. Det finns även möjlighet för alla medarbetare att påverka arbetsplatsen i en positiv riktning och vi arbetar för att tillgodose en personlig kompetensutveckling. Patologilaboratoriumet flyttar under maj månad in i ny byggda lokaler med en fräsch och modern labmiljö. 
 
Urval sker löpande så ansök redan idag. 
  
Om tjänsten 
Vi är ett mindre patologlaboratorium med stor verksamhet där vi försöker arbeta över personalgränserna. Detta ställer höga krav på våra medarbetare, men ger också möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av utskrift av provsvar, framplock till medicinska konferenser, posthantering, korrespondens på svenska och engelska, telefonservice med mera. 
 
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid. Du kommer arbeta dagtid med tillträde enligt överenskommelse. Eventuell provanställning under sex månader. 
 
Vi söker 
Du har förmåga att hantera flera saker samtidigt och är duktig på att prioritera.Du är en flexibel och ansvarsfull lagspelare med förmåga att lyssna in andra.Du även är ansvarsfull, serviceinriktad och gillar att arbeta med ständiga förbättringar inom verksamheten. Slutligen är du intresserad av att skapa kontakter såväl internt som externt.  
 
Du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 
 
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 
 
Kvalifikationer 
Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket. Vi använder oss av labdatasystemet SymPathy samt journalsystemet TakeCare så tidigare kunskaper av dessa system är meriterande. Har du ingen erfarenhet av dessa program får du lära dig det på plats.     
 
Välkommen med din ansökan! 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
--------------------------------------------------------------------------
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Marjan Delavaran-Shiraz 
Sektionchef
contacticon phone 072-584 07 98

Fackliga representanter
Kommunal, 08-585 803 90

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Klinisk patologi/cytologi, Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset