medrek.se

Medicinsk sekreterare till medicinenheten

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till medicinenheten

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till oss på Medicinenheten!

Vi är en enhet med specialisering inom mag-tarm-, njur- och blodsjukdomar vilket ger dig som medicinsk sekreterare möjlighet att utveckla en bred kompetens. På enheten kommer ni att vara fyra medicinska sekreterare men vi har även anställda sjuksköterskor, undersköterskor och en administrativ assistent.

Som medarbetare på vår enhet ansvarar du tillsammans med andra professioner för att vården följer ett optimalt flöde mot en trygg och säker vård. Samverkan tillsammans med kollegor och annan vårdpersonal inom enheten samt övriga verksamheter är viktigt för skapa de bästa möjligheterna för ett effektivt arbete

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av både arbete mot avdelning och mottagning och består i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet COSMIC, remisshantering, DRG-klassificering och arbete med olika kvalitetsregister.

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare. Erfarenhet av yrket samt av COSMIC och DRG är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden.

Under förutsättning att kompetenskrav är uppfyllda ges företräde vid behov av omplacering samt till tillsvidareanställda inom Region Jämtland Härjedalen och företrädesberättigade enligt LAS.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Maurits Book
Enhetschef
Telefon:
Email: maurits.book@regionjh.se
Namn: Erik Karlsson Vildemyr
Enhetschef
Telefon:
Email: erik.karlssonvildemyr@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Anna Gustavsson
Vision
Telefon: 063-15 47 43
Email: anna.gustavsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/748/2022
Sista ansökningsdag: 2022-12-04

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till medicinenheten

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård