medrek.se

Medicinsk sekreterare till Odensala hälsocentral

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Odensala hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta som Medicinsk sekreterare. Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral som är Östersunds största med ca 13 000 listade patienter.
Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många olika yrken. Odensala Hälsocentral tillsammans med Torvalla Familjecentral har en personalgrupp med cirka 65 medarbetare där vi tar tillvara varandras kompetens och skapar bra förutsättningar för patienten.
Här arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, fysioterapeut/sjukgymnaster, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också BVC, MVC bemannat med barnsjuksköterskor samt barnmorskor. Dessutom har vi en PSE- enhet, en arbetsterapeut samt en rehabkoordinator som jobbar i teamet kring sjukskrivningsprocessen.
Hälsocentralen har två engagerade enhetschefer med delat ledarskap.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare ansvarar du för den medicinska dokumentationen i journalsystemet Cosmic, remisshantering, telefonservice, samt övrig administration för verksamheten.
Vi hjälps också åt att bemanna receptionen. Du ska tycka om att ge service då arbetet innebär kontakt både med patienter och med våra olika yrkesgrupper. Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som läkarsekreterare, medicinsk sekreterare eller vårdadministratör. Du bör vara öppen för nya arbetsuppgifter och utvecklingsarbeten, tycka om patientkontakt samt trivas med rollen som "ansiktet utåt" på hälsocentralen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, att du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga och gillar variation där arbetsuppgifterna växlar.

Erfarenhet av primärvård är meriterande men inget krav.

Varmt välkommen med din ansökan till vårt sekreterarteam!

Andra uppgifter

Urval sker löpande.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Annica Mortensen
Enhetschef
Telefon:
Email: annica.mortensen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Berit Olsson
Vision
Telefon:
Email: berit.olsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/733/2022
Sista ansökningsdag: 2022-09-26

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Odensala hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård