medrek.se

logga

Medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen, Sundsvall

Regioner
Utgår

2023-02-19

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ögonmottagningen är en länsverksamhet och tillhör Somatiken. Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för regionens invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare länet där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen utförs ca 40 00 mottagningsbesök och ca 4000 operationer. Vi är i dagsläget sju medicinska sekreterare i Sundsvall/Härnösand och behöver stärka upp detta härliga gäng med en till. Våra lokaler är ljus och fräscha med tre egna operationssalar. Vi finns på 7:e våningen med en fantastik utsikt.

Nu söker vi medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen i Sundsvall, tjänsten avser er tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare vid Ögonmottagningen blir du en viktig del av verksamheten och får ett varierande arbete i nära samarbete med läkare och sjuksköterskor. Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare så som utskrivning av diktat, posthantering, vittja funktionsbrevlåda och mina vårdkontakter, skriva remisser och remissvar samt viss tidbokning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SYSteam cross ses det som meriterande. Även erfarenhet från arbete inom ögonsjukvård ses som meriterande.

Vi ser att du som söker är en person med förmåga att självgående driva ditt arbete framåt på ett strukturerat, organiserat och effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och lägger stor vikt vid att leva upp till mål och kvalitetsstandard och att göra detta inom utsatt tid. Du trivs i samarbete med kollegor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-19

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Linda Lindholm

Vision

Telefon: +4660182263

E-post: linda.lindholm@rvn.se

 

Annica Blomqvist

Enhetschef

Telefon: 072-2114984

E-post: annica.blomqvist@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Medicinsk sekreterare till Ögonmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland