medrek.se

Vi erbjuder 

Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman. 

Tema Inflammation och Infektion omfattar flera intermedicinska specialiteter samt infektion, reumatologi och hudsjukdomar. Temat har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning. Vården är organiserad i ett 15-tal patientflöden, baserade på likartade diagnoser, uppdelade i fyra patientområden.Vi inom Vårdadministrationen på Tema Inflammation och Infektion söker nu en medicinsk sekreterare till patientområde Endokrinologi. 

Vid mottagningen bedrivs utredning och behandling av hypofys-, binjure- och sköldkörtelsjukdomar samt neuroendokrina tumörer, benmetabola och medfödda metabola sjukdomar. Vi utför även endorkina tester och provtagningar för diagnostik av ovannämnda sjukdomar.   

Vill du bli vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta med oss inom vårdadministration på Tema Inflammation och Infektion, Patientområde endokrinologi med placering i Solna.  

Om tjänsten 

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av: 

Journalskrivning i Take Care slutenvård och öppenvård, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering, utomläns- och utlandsfakturering, post, telefon med mera.   

Vi söker 

Du värdersätter ansvarstagande, samarbete och helhetssyn så att vi tillsammans kan verka för patientområdets bästa. Du har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och dina arbetsuppgifter. Du brinner för att ge god service och du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll.  

Du delar även Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk terminologi. Erfarenhet av journalsystemet Take Care, diagnos- och åtgärdsregistrering är meriterande. 

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation    

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Petra Ringö Rask 
Vårdadministrativ enhetschef
0725-98 12 62

Fackliga representanter

Vision: Pernilla Helmersson, 070-167 12 99, pernilla.helmersson@sll.se

Medicinsk sekreterare till Patientområde Endokrinologi och njurmedicin

Ansök nu

Dela detta jobb