medrek.se

Vi erbjuder 

Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema Inflammation och Infektion med placering inom Patientområde Infektionssjukdomar. 

Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Inflammation och Infektion. Vårdadministration leds av en vårdadministrativ chef och fyra enhetschefer som arbetar nära alla patientområden inom temat.  

Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården. I den nya organisationen är Tema Inflammation och Infektion ett av sju teman. 

Om tjänsten 

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av journalutskrifter från enheterna inom Patientområde Infektionssjukdomar, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG-registrering och samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Schemaläggning i Take Care, bokning av patienter från väntelista och utomläns- och utlandsfakturering kan även komma att ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer att samarbeta med sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen och även med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamheter.  

Patientområdet fokuserar på infektionssjukdomar vid Sveriges största enhet för infektionssjukvård, med ansvar för högspecialiserad universitetssjukvård för infektionssjukdomar. Här finns även utbyggd kapacitet för vård av högsmittsamma patienter.  

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Inom vår verksamhet finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen.  

Vi söker 

Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi sätter stort värde på flexibilitet, positivt tänkande och är måna om ett gott kamratskap med en öppen och bra kommunikation. Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och arbetar värdebaserat samt att du vill utvecklas i din yrkesroll.  

Du delar Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.  

Vi förespråkar friskvård och erbjuder friskvårdsbidrag alternativt träning i något av våra gym. 

Intervjuer och urval sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet - välkommen med din ansökan! 

Kvalifikationer 

Krav: Medicinsk sekreterarutbildning eller likvärdig utbildning. Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi och engelska i skrift.  

Meriterande: Erfarenhet av schemaläggning och bokning från väntelista i Take Care är meriterande, liksom erfarenhet av utomläns- och utlandsfakturering. Du kan använda Office-paketet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Charlotte Larsson 
Enhetschef
070-085 68 36

Fackliga representanter
Vision: 08-517 725 25, vision.karolinska@sll.se

Medicinsk sekreterare till Patientområde Infektionssjukdomar

Regioner
Utgår

2018-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb