medrek.se

Medicinsk sekreterare till Personalpoolen, Östersunds sjukhus

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Personalpoolen, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

Personalpoolen är en ny enhet som ska tillhandahålla gemensamma personalresurser främst inom områdena kirurgi, medicin och ortopedi på Östersunds sjukhus.

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare ansvarar du i huvudsak för den medicinska dokumentationen i journalsystemet COSMIC och remisshantering. Omväxlande och flera specifika arbetsuppgifter ingår kring sluten- och öppenvårdsverksamheten. På de olika enheterna samarbetar du med läkare och sjuksköterskor, samt ingår i ett team med två medicinska sekreterarkollegor inom Personalpoolen. 

Din placering är inte avgörande då möjligheten till distansarbete finns. 
Vi söker Medicinska sekreterare för både arbete på sjukhuset och enbart skrivning på distans. 

Kvalifikationer

Läkarsekreterarutbildning/ medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Flerårig erfarenhet av yrket samt av COSMIC och diagnosklassificering är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt bra samarbetsförmåga. Du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, har en positiv grundinställning, är flexibel, ansvarstagande och har förmåga till helhetssyn. Vi ställer höga krav på Din förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter och situationer, i gengäld erbjuder vi en ersättning väl anpassad för uppdraget

Andra uppgifter

Välkommen med din ansökan! 
Vi kommer att hantera ansökningarna löpande under ansökningstiden.

Om du inte kommer från Östersund, har Region Jämtland Härjedalen möjlighet att hjälpa till med bostad. Ytterligare information via vår hemsida. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Håkan Flyman
Enhetschef
Telefon: 073-098 74 79
Email: hakan.flyman@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Gunvi Dahlström
Vision
Telefon: 070- 587 43 07
Email: gunvi.dahlstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/640/2022 
Sista ansökningsdag: 2022-08-22

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Personalpoolen, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård