medrek.se

Medicinsk sekreterare till slutenvården inom Funktion Akut

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till slutenvården inom Funktion Akut

Om tjänsten 

Om du vill ha ett intressant och spännande arbete med mycket variation så hoppas vi att du vill söka tjänsten som medicinsk sekreterare inom våra slutenvårdsavdelningar. Här  du i team tillsammans med två andra medicinska sekreterare. Tillsammans är ni behjälpliga med administration för både läkare och övrig vårdpersonal.  

Eftersom det rör sig om akutvårdsavdelningar så är journalskrivandet mycket varierande med olika sjukdomsdiagnoser och diktat, alltifrån operationsberättelser till daganteckningar och epikriser. Den medicinska terminologin är bred, vi brukar säga att vi lär oss något nytt varje dag, även efter 10 år. Vi hjälper varandra när det behövs och det är en naturlig del av vårt arbete.  

Du kommer att till viss del kunna påverka dina arbetstider, vi lägger tillsammans ett schema som passar dig i samråd med verksamhetens behov av bemanning. Vi arbetar var tredje helg och bemannar årets alla dagar. Eftersom verksamhetens behov kan variera från dag till dag är det viktigt att du är flexibel, känner ansvar och delar vår tanke om att vid behov alltid hjälpas åt inom hela funktionsområdet.  

Fortbildning och vidareutbildning är något som vi anser är viktigt och nödvändigt för vårt arbete varför vi försöker tillgodose detta i största tänkbara utsträckning och utifrån verksamhetens krav. Som medicinsk sekreterare i Funktionsområde Akut kommer du också att medverka i verksamhetens katastrofplan där vi regelbundet genomför övningar för att hålla oss uppdaterade om vi skulle hamna i ett katastrofläge.   

Kvalifikationer 

Utbildning som medicinsk sekreterare. Inom slutenvården är det meriterande om man har genomfört Emendors DRG-utbildning för klassificering, då DRG är en stor och viktig del av arbetet. Har du meriterande erfarenhet av klassificering men ännu inte fått möjlighet att gå utbildningen kommer detta att bli aktuellt framöver. 

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

---------------------------------------------------------

Funktion Akut har sjukhusövergripande ansvar för akutsjukvården på Karolinska Universitetssjukhuset med verksamheter i både Solna och i Huddinge. Vårt fokus ligger på diagnostisering, behandling och stabilisering av akut insjuknade eller akut försämrade patienter.   

Vi arbetar aktivt och strukturerat mot att nå linjelösa akutmottagningar inom något år, baserat på akutsjukvårdsspecialister inom medicin och omvårdnad, genom nära samarbete med andra specialiteter för att ge patienterna på akutmottagningarna bästa möjliga vård.  

Förutom akutmottagningar har vi akutvårdsavdelningar och intermediärvårdsavdelningar för att kunna möta olika behov av vårdnivå och behandlingsintensitet. Multidisciplinärt teamarbete präglar våra arbetssätt och konstruktivt nytänkande är vårt signum för att skapa en attraktiv arbetsplats för alla som utmanas av att arbeta med akuta och ofta oklara sjukdomstillstånd. Inspirerade av Magnetmodellen erbjuder vi karriärvägar inom sjukhusets tredelade uppdrag; vård, forskning och utbildning.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Pia Ögren 

Funktionsenhetschef
 08-585 829 65
 pia.ogren@sll.se

Fackliga representanter

Vision, Anna Svedin, 08-58581811

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till slutenvården inom Funktion Akut

Karolinska Universitetssjukhuset