medrek.se

Medicinsk sekreterare till Tema Åldrande

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Tema Åldrande

Vi erbjuder 

Vårdadministrationen på Tema Åldrande söker nu en medicinsk sekreterare till mottagningen i Solna.  Tema Åldrande har runt 300 medarbetare, i dag uteslutande baserade i Huddinge. I april 2018 öppnade temat en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet i Solna för minnesutredningar, ärftliga demenssjukdomar och kliniska prövningar.  

Om tjänsten 

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av journalskrivning i journalsystemet Take Care, remisshantering, DRG-registrering och kodning, utomläns- och utlandsfakturering, utskrift av brev och intyg, posthantering samt övriga administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.  

Du kommer att arbeta mycket nära i samarbete med kollega och övriga yrkesgrupper på mottagningen. 

Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt tillgång till personalgym.   

Vi söker  

Dig som trivs med att arbeta i team och brinner för service samt har förmågan att koordinera många saker samtidigt. Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga och hög social kompetens, noggrann och har förmågan att organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du tycker vidare att det är spännande att få utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter i din yrkesroll 

Kvalifikationer  

Medicinsk sekreterarutbildning med erfarenhet av yrket. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. God förmåga att hantera engelska i tal och skrift.  

I vår urvalsprocess kommer vi lägga stor vikt vid meriter, personlig lämplighet och referenser.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation   

Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset.  

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Anita Nykvist 

Vårdadministrativ chef
 08-585 854 05
 070-089 18 30

Fackliga representanter

Vårdförbundet, Claire Khalifa Örnstad claire.khalifa-ornstad@sll.se, tel: 08-5858 5434

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset