medrek.se

Medicinsk sekreterare till Tema Barn och kvinnosjukvård

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Tema Barn och kvinnosjukvård

Vi utökar vårt team och söker nu ny medicinska sekreterare till Tema Barn och kvinnosjukvård, Akutsjukvård Barn! Annonsen gäller ett nattvikarat på 75 %, med chans till tillsvidareanställning.
 
Vi erbjuder  
Dig en arbetsplats där det händer mycket och där du får chansen att utvecklas i din yrkesroll. Är detta något du söker? Då kan Barnakuten Solna vara något för dig!  
 
Funktionsområde Akutsjukvård Barn utgörs av barnakuten i Solna och Huddinge, avdelning B88 samt dess satellitmodul belägen på I52, Hemsjukvården Mobilen och Barnskyddsteamet. På dessa enheter är vi ca 250 medarbetare. Vi tillhanda håller dygnet-runt-vård för barn med akuta och allvarliga medicinska, kirurgiska och ortopediska tillstånd. Verksamheten är Sveriges enda traumaenhet för barn.  
 
Du är en viktig del i verksamheten och kommer ha fartfyllda dagar med varierande innehåll.  
Vi erbjuder möjlighet att jobba på distans utifrån schemalagdarbetstid.  
 
Vi har flextid, erbjuder friskvård och du har tillgång till Karolinskas fina personalgym!  
 
Om tjänsten  
Du kommer ha mycket samarbete med alla yrkesgrupper inom vården. Tjänsten innebär att man arbetar natt om 75%. I tjänsten ingår att registrera patienter, skriva in pappersremiser, ta betalt av patienter samt DRG-registrera sjuksköterska besök för patienten. Vidare kommer du att skapa Reservnummer för papperslösa, asylsökande och även turister, fakturering, samt journalskrivning i Take Care mm.
 
Vi söker  
Dig som alltid strävar mot noggrannhet och kvalitet i ditt arbete.  
Anser att service är en viktig del i din vardag då du gillar att samarbeta med dina kolleger och övriga yrkeskategorier.  
Trivs i en verksamhet där utveckling och förändring är naturliga delar och du delar  
 
Karolinskas värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn. Stämmer det på dig? Sök gärna idag då vi intervjuar löpande  
 
Kvalifikationer  
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Några års erfarenhet av yrket är meriterande, likaså erfarenhet av DRG -registrering. Goda kunskaper i både svenska och engelska.  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
 
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 
  
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Vikariat

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Helena Bylund 
Vårdadministrativ enhetschef
contacticon phone 08-517 764 56

Fackliga representanter
Vision Catharina Gullberg, tel 076 05 030 24 alt 0771 44 00 00

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Tema Barn och kvinnosjukvård

Karolinska Universitetssjukhuset