medrek.se

Medicinsk sekreterare till Tema Kvinnohälsa

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Tema Kvinnohälsa

Är du vår nya kollega? Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill arbeta tillsammans med oss inom vårdadministrationen på Tema kvinnohälsa med placering i Medicinsk enhet Gynekologi och Reproduktionsmedicin i Huddinge. 

Vårdadministration är ett eget verksamhetsområde som samlar medicinska sekreterare, chefsassistenter och administratörer inom Tema Kvinnohälsa. 

Vår vision ”Patienten först  - tillsammans skapar vi den bästa vården” är vägledande när vi på Karolinska Universitetssjukhuset nu bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienter och samhälle. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, patientens väg genom vården.
 
Om tjänsten
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter främst att bestå av journalskrivning i Take Care, ULP- fakturering, remisshantering, utskrift av brev och intyg, DRG- registrering och kodning, posthantering samt sedvanliga övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov. Du kommer att ha samarbete med andra yrkesgrupper inom patientområdets verksamhet och även med övriga sekreterare och administratörer inom vårdadministrationen. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete där vi tillsammans ansvarar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Du kommer att vara en viktigt del i en intensiv och komplex verksamhet. Inom vår verksamhet finns goda möjligheter för dig som vill utvecklas i yrkesrollen.

Vi söker som: 

  • värdesätter noggrannhet och kvalitet. 
  • anser att service är en viktig del i din vardag då du gillar att samarbeta med dina kollegor och övriga yrkeskategorier.
  • har en förmåga att se möjligheter i förändringsprocesser.

Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyn vilket är självklart i din yrkesroll.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
  
Kvalifikationer 
Utbildning som medicinsk sekreterare är ett krav. Du ska även ha några års erfarenhet av yrket. Du ska ha goda kunskaper i både svenska och engelska.  

Det är meriterande med DRG-utbildning, webb-utbildning, erfarenhet gällande administration i 1177 Vårdguiden samt fakturerings- och beställningssystem.

Uttagning av kandidater till intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård inom Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge och Solna. Verksamheten omfattar såväl normal som högspecialiserad verksamhet inom alla våra vårdområden och med nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Genom ett omfattande arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen. Temat har ca 650 medarbetare. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Tema Kvinnohälsa

Karolinska Universitetssjukhuset