medrek.se

Medicinsk sekreterare till Vårdadministrationen

Ansök nu

Medicinsk sekreterare till Vårdadministrationen

Om oss
Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancers vision är att inom vårdens alla delar bedriva världsledande vård, utbildning och forskning för en förbättrad livskvalitet och överlevnad för patienter med tumörsjukdom.

Cancersjukvården inom Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet är sedan 25 mars 2020 ett ackrediterat Comprehensive Cancer Centre av OECI, Organization of European Cancer Institutes.

Vårdadministrationen är ett eget verksamhetsområde som samlar alla medicinska sekreterare och administratörer inom Tema Cancer, vi är cirka 120 medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare inom Tema Cancer, Vårdadministrationen, Urologi med placering i Huddinge.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med goda möjligheter till utveckling inom verksamhetsområdet.

Läs mer om våra förmåner  Våra förmåner - Karolinska Universitetssjukhuset

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består bland annat av följande;

 • Journalskrivning i journalsystemet TakeCare
 • DRG-registrering/kodning
 • Remisshantering
 • Förberedelser och bokning av multidisciplinära konferenser
 • Brev/intyg
 • Posthantering
 • Utomlänsfakturering (underlag)
 • Kassaregistrering (administrativ kassa)
 • Kvalitetsregistret (Inca)

Utöver detta anpassas uppdraget efter verksamhetens behov. För att trivas i rollen måste du tycka om att skriva journaler. Du bör också tycka att det är spännande att vara med och utveckla samt påverka framtidens arbetsuppgifter i din yrkesroll.

Du kommer samarbeta med andra yrkeskategorier inom den medicinska enheten samt övriga kollegor inom vårdadministrationen. Vi ansvarar tillsammans för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar på allra bästa sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid 39:30 timmar/vecka, måndag till fredag.

Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet där du kan ta egna initiativ och se till helheten. Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten

Kvalifikationer
Krav:

 • Medicinsk sekreterarutbildning (examensbevis krävs)
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Utbildning eller erfarenhet av DRG-kodning
 • Vana vid journalsystem TakeCare

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. Personligt brev
 2. CV
 3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Vi utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdomar. Mer om oss finner du på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-cancer/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare till Vårdadministrationen

Karolinska Universitetssjukhuset