medrek.se

Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör/Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Ansök nu

Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör/Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder  
Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete i modern och stimulerande sjukhusmiljö. Du kommer att vara med på vår administrativa utvecklingsresa och tillhöra ett administrativt team som tillsammans skapar goda förutsättningar för det kliniska arbetet genom att ge kvalitativt administrativt stöd till chefer och medarbetare inom våra medicinska enheter.
 
Om tjänsten
Gemensam Administration, GA, inom Funktion MDK - Medicinsk Diagnostik Karolinska har till uppgift att stödja den kliniska verksamheten med vårdnära administration. Vi verkar i huvudsak inom områdena medicinsk dokumentation i text och bild, tidsbokning, reception, personaladministration, bemanningsadministration och schemaläggning, IT samt fakturahantering, inköp och beställningar. Vi stödjer också den centrala ST-organisationen inom radiologiverksamheterna.

Tillsammans arbetar vi med omtanke, effektivitet och god service gentemot våra kliniska verksamheter, med fokus på ledorden "Patienten först".
 
Vi söker en medarbetare till vårt team med uppdrag tidsbokning inom Mammografin, en del inom den medicinska enheten Radiologi på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Mammografi är en av de vanligaste röntgenundersökningarna i Sverige. Vi utför hälsoundersökningar av kvinnor mellan 40 och 74 år, så kallad bröstcancerscreening och kliniska undersökningar som remitteras till oss på grund av diverse bröstsymptom.

Du kommer att arbeta med tidsbokning av patienter, remisshantering och kallelser. Du kommer att arbeta i flera IT-system men främst i RIS/PACS. I ditt uppdrag kommer du att ha många kontaktytor med både patienter och medarbetare i klinisk verksamhet. 

Annonsen avser en tillsvidareanställning eller visstidsanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Vi söker 
En engagerad, målinriktad, kvalitetsmedveten undersköterska/medicinsk sekreterare.
 
Det är viktigt att du har stor förståelse för helhet och är mycket serviceinriktad. Du arbetar både självständigt och i samarbete med kollegor. Du är relationsskapande och arbetar strukturerat genom att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett bra sätt. Vidare är du flexibel, prestigelös och har ett professionellt förhållningssätt. Du är även ansvarstagande och har lätt att samarbeta med andra. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:

  • Minst gymnasiekompetens.
  • Administrativ utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten.
  • Minst 3 års erfarenhet av administrativt arbete, och erfarenhet av tidsbokning.
  • God förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.
  • Mycket god datorvana, IT-kunskap och goda kunskaper inom Microsoft Office.
  • God erfarenhet av att ta ansvar för att ditt arbete håller hög kvalitet.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete inom vårdnära administration och klinisk verksamhet som undersköterska eller sjuksköterska.
  • Erfarenhet av arbete i olika IT-system, Spectra, och RIS/PACS.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Information om tjänsten lämnas av:
12 - 15 juli - Katja Wennerström, vårdadministrativ enhetschef, katja.wennerstrom@regionstockholm.se, 072-468 20 71
18 juli - 5 augusti Maria Asmundsson, vårdadministrativ enhetschef, maria.asmundsson@regionstockholm.se, 072-595 72 99
8 - 12 augusti Lotta Rand, vårdadministrativ chef, lotta.rand@regionstockholm.se, 072-583 32 16
   
Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vision, Bodil Nielsen Telefon
bodil.nielsen@regionstockholm.se,0722-542404

 

Dela detta jobb

Medicinsk sekreterare/Vårdadministratör/Undersköterska till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset