medrek.se

Vi söker en medicinsk sekreterare som vill arbeta i vårt kreativa akutteam. Verksamhetsområde Vårdnära administration och service är ett resursområde inom sjukhusets matrisorganisation. Inom verksamhetsområdet finns medicinska sekreterare, administratörer i journalservice och kassan, DRG/Kvalitetssamordnare, försörjning och vårdnära service.  

 

Medicinsk sekreterare på Södertälje sjukhus
Våra medicinska sekreterare skriver åt samtliga specialiteter på sjukhuset och är indelade i fyra team. Vi erbjuder distansarbete ett antal dagar per vecka. I dina arbetsuppgifter ingår:

 

- Journaldokumentation i TakeCare via digital diktering
- Klassificering och registrering av diagnoser och åtgärder
- Remisshantering
- Utskrift av brev och intyg
- Övriga förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov och mål 

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull, flexibel och initiativrik och trivs med att arbeta i grupp . Du är en positiv person som är öppen för utveckling och ser möjligheter i förändringsprocesser. Du har god samarbetsförmåga och förmåga till helhetssyn.  

 

Dina kvalifikationer
- Dokumenterad utbildning; medicinsk sekreterare/läkarsekreterare är ett krav
- Goda kunskaper i medicinsk terminologi och i svenska språket
- Erfarenhet av att skriva olika specialiteter
- Meriterande är att du gått Klassifikationsutbildningen 

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Dagtid, 39,5 timmar/vecka, måndag-fredag. Viss helgtjänstgöring med möjlighet till distansarbete.  

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Medicinsk sekreterare, VO VAS, Södertälje sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb