medrek.se

Medicinska sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer

Ansök nu

Medicinska sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer

Vi erbjuder 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom det egna ansvarsområdet. Du kommer att samarbeta med alla personalkategorier och det finns goda möjligheter till utveckling inom verksamhetsområdet. Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym.  

Om tjänsten 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journalskrivning i journalsystemet TakeCare, DRG, remisshantering, förberedelser inför multidisciplinära konferenser samt posthantering. Utöver detta anpassas uppdraget utefter verksamhetens behov. Vi har även ett övergripande gemensamt ansvar för att den dagliga administrativa verksamheten fungerar. Tjänster tillhör Patientområde Bäckencancer som är temats största med cirka 450 anställda. Vi utreder och behandlar maligna sjukdomar i urinvägar, manliga och kvinnliga könsorgan samt tarm. Enheten är inriktad på maligna och benigna urologiska sjukdomar.   

Vi söker 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad och har förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare. Som person måste du tycka om att skriva journaler, vara noggrann och positiv samt vara flexibel och ha stor känsla för service. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en flexibel verksamhet.  

Du gillar att arbeta med förbättringar av verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Du delar även Karolinskas värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn.   

Kvalifikationer  

Medicinsk sekreterarutbildning. Goda kunskaper i svenska språket, medicinsk terminologi samt engelska i skrift. Utbildning eller erfarenhet av DRG och vana vid journalsystem TakeCare är meriterande.  

Välkommen med din ansökan! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

-----------------------------------------------------------

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Gabriella Schrickel 

Chef Medicinska Sekreterare
 08-517 722 85
 072-584 06 68

Fackliga representanter

Vision: 08-517 725 25

 

Dela detta jobb

Medicinska sekreterare till Funktionsområde Vårdadministration, Tema Cancer

Karolinska Universitetssjukhuset