medrek.se

Medicinskt ledningsansvarig läkare (MLA) inom obstetrik, Södertälje sjukhus

Ansök nu

Medicinskt ledningsansvarig läkare (MLA) inom obstetrik, Södertälje sjukhus

Vill du vara med och leda vår fina verksamhet med hög vårdkvalitet, nöjda patienter och god stämning? Välkommen till BB-förlossningen på Södertälje Sjukhus!

Vi erbjuder: Tjänst som Medicinskt Ledningsansvarig Läkare (MLA) inom Obstetrik. Du är överläkare och kommer att vara medicinskt ansvarig för BB-förlossning, vilket innebär att du driver utvecklingen av verksamheten tillsammans med vårdutvecklare, vårdchef och förbättringsteamen. Du ingår i ledningsgruppen och utgör en av nyckelpersonerna på kliniken.  

Under 2017 flyttade vi in i nya, egendesignade lokaler på Nya Södertälje Sjukhus med toppmodern operationsavdelning och vårdutrymmen. Vår enhet har genomgått en snabb expansionsfas de senaste åren och har på fem år ökat antalet förlossningar från 1500 per år till cirka 2400 i år.  Vi är trots det med Stockholmsmått mätt en mindre, dynamisk enhet med korta beslutsvägar. Du erbjuds hög delaktighet, stimulerande och varierande arbetsuppgifter samt goda utvecklingsmöjligheter.    

Tjänsten är inom verksamhetsområde Kvinnor-Barn som har ca 180 medarbetare, varav ca 21 läkartjänster inom Gynekologi och Obstetrik (inkl 5 ST-tjänster) och 8 barnläkartjänster. Som specialist ingår du i joursystemet och arbetar med både obstetrik och gynekologi. Det finns ett etablerat gott samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset kring vård, utbildning och FoU verksamhet.

Kvalifikationer: Specialist inom gynekologi och obstetrik. Erfarenhet av ledarskap och gedigen kännedom om obstetrisk öppenvård och slutenvård. Forskningserfarenhet är meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper: Du har ett starkt intresse för ledarskap och verksamhetsutveckling. Att få andra att växa är en av dina viktigaste drivkrafter. Du är en ansvarsfull, flexibel, kreativ och positiv person med god självkännedom. Du har lätt för att samarbeta och gillar att bygga team, både med läkarkollegor och andra yrkeskategorier. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.  

Anställningsform: Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse. Heltid, dagtid samt jourtjänstgöring. Som MLA har du ett särskilt lönepåslag för uppdraget, utöver din grundlön.

Jobba på Södertälje sjukhus:    

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. På Södertälje sjukhus strävar vi efter mångfald och jämlikhet.    

Varmt välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinskt ledningsansvarig läkare (MLA) inom obstetrik, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus