medrek.se

Medicinsk teknik växer och vi söker därför en ny medarbetare till vår grupp som består av nio personer! Vi arbetar främst med service och underhåll av sjukhusets medicintekniska utrustning. Den nya behandlingsbyggnaden är full med ny teknik och tekniska lösningar och vårt uppdrag är att se till att sjukhuset bedriver en trygg och säker vård.

 

Medicinsk tekniker på Södertälje sjukhus:  

Som medicintekniker kommer du att:

Utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på medicinteknisk utrustning
Medverka vid upphandlingar genom att ta fram kravspecifikationer och delta vid utvärderingar
Delta som teknisk expertis i olika projekt
Samarbeta med klinisk personal
Bidra med tekniska kunskaper vid avvikelseutredningar

 

Dina personliga egenskaper:
Att arbeta som medicinteknisk ingenjör innebär mycket varierande arbetsuppgifter och samarbete med många olika människor. Därför lägger vi stor vikt vid att du är serviceinriktad, noggrann och har en god samarbetsförmåga.Du behöver kunna planera ditt eget arbete och vi ser därför att du är driven och självständig

 

Dina kvalifikationer:  

Du bör vara minst högskoleingenjör med medicinteknisk inriktning eller ha annan likvärdig utbildning. Erfarenhet med arbete med nätverk och serverhantering är meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska samt det engelska språket väl, både muntligt och skriftligt. Att ha ett bra bemötande och att vara serviceinriktad är A och O för denna tjänst.

 

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Medicinteknisk ingenjör , Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb