medrek.se

Medicinteknisk ingenjör, Södertälje sjukhus

Regioner
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör, Södertälje sjukhus

Medicinteknisk ingenjör på Södertälje sjukhus:  

Medicinsk teknik ansvarar för all medicinteknisk utrustning inom sjukhusets väggar. Vi söker nu två stycken medicintekniska ingenjörer. En tjänst riktar sig mot operationsmiljö och den andra tjänsten mot analys. Du kommer att ingå i ett team på nio personer. I teamet finns en uppdelning i tre mindre grupper; Analys som arbetar med sjukhusets mottagningar och vårdavdelningar med framförallt analyserande utrustningar, Op-Iva-Rtg som arbetar med utrustningar på operation, intensivvården och röntgen samt Steril som arbetar med sterilcentralens autoklaver och diskmaskiner samt sjukhusets övriga diskmaskiner. Som medicintekniker är man delaktig i hela den medicintekniska apparatens livscykel. Från delaktighet i upphandling till utfasning. Du kommer att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på medicinteknisk utrustning samt vara expert vid lokala och regionala upphandlingar. Våra medicintekníska ingenjörer arbetar nära vården och är en stor del i att se till att vårdflödet funkerar så optimalt som möjligt med avseende på den medicintekniska utrustningen.

Dina personliga egenskaper:  

Att arbeta som medicinteknisk ingenjör innebär mycket varierande uppgifter och samarbete med olika människor. Vi lägger därför stor vikt vid att du är social, serviceinriktad, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Att du är självständig och driven är ett stort plus.

Dina kvalifikationer:  

Du bör vara högskoleingenjör med inriktning medicinsk teknik eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande är medicintekniska erfarenheter från operationsmiljö, röntgen och/eller analyserande utrustning så som ultraljud mm.

Anställningsform:  

Tillsvidareanställning, heltid.

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Kontakt
Pär-Åke Eklund 
MTC
contacticon phone 08-55024555

Fackliga representanter
Peter Barrstam, Sveriges Ingengörer

Referensnummer
171510

Dela detta jobb

Medicinteknisk ingenjör, Södertälje sjukhus

Södertälje Sjukhus