medrek.se

Medicinteknisk ingenjör till Dialysenheten

Regioner
Utgår

2019-01-28

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör till Dialysenheten

Medicinsk Teknik (MT) utför huvudsakligen service, underhåll, förvaltning, konsultation samt tillämpad verksamhetsutveckling inom det medicintekniska området. Vi samarbetar aktivt med övriga enheter inom Karolinska, kundkliniker, SLL, KI samt KTH. MT har cirka 250 anställda och finns i huvudsak i Solna och Huddinge.
Vi erbjuder
dig att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö, nära vården, med högt tempo, mycket patient-, kund- och leverantörskontakter vilket kräver förmåga till att kunna ta initiativ, vara proaktiv och kunna planera sin arbetsdag så effektivt som möjligt. 
 
Om tjänsten
Inom enheten arbetar vi med att ge tekniskt stöd till vår största kund Njurkliniken som har mottagningar på Nya Karolinska Solna (NKS), Karolinska Huddinge, Södersjukhuset och Kungsholmen. Vi har även cirka 35 patienter, från Södertälje till Norrtälje, som dialyserar i hemmet.
 
Service och underhåll på dialysutrustning och vattenreningsutrustning är det som utgör den största delen av vår verksamhet. För god och snabb service har vi verkstäder på alla dialysmottagningar inom Karolinska Universitetssjukhuset. 
 
En annan typ av tekniskt stöd är utbildningar till personal som bemannar Karolinskas dialysmottagningar. 
 
För patienter som själva genomför dialysbehandlingar i hemmet är tekniskt stöd en avgörande kvalitetsfaktor, vår verksamhet för att stödja hemdialys är omfattande. Vi har goda möjligheter att med kort varsel finnas på plats tack vare våra servicebilar. 
 
Vi söker
dig som är en trygg person som har lätt för att samarbeta. Då arbetet innebär kontakter med vårdpersonal, patienter, leverantörer och medarbetare är det viktigt med en god serviceanda och ett positivt bemötande. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.  
 
Viktiga personliga egenskaper är initiativförmåga, social kompetens, prioriteringsförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och gott ordningssinne. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är examinerad högskoleingenjör inom medicinsk teknik eller har flerårig arbetslivserfarenhet inom det medicintekniska området som kan bedömas relevant. Du ska behärska svenska samt teknisk engelska både i tal och skrift, du ska även inneha B-körkort. Det är meriterande att vara certifierad av MTF.
 
Varmt välkommen att söka!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Magnus Andersson 
Chef
contacticon mobile 070-167 10 26

Fackliga representanter
Pasi Nyberg, 0725-80 86 84

Dela detta jobb

Medicinteknisk ingenjör till Dialysenheten

Karolinska Universitetssjukhuset