medrek.se

Medicinteknisk ingenjör till Karolinska universitetssjukhuset

Regioner
Utgår

2019-01-20

Ansök nu

Medicinteknisk ingenjör till Karolinska universitetssjukhuset

Vi erbjuder  
Karolinska Universitetssjukhuset har påbörjat en förändringsresa och ambitionen är hög. Vi ska mäta oss med de bästa i världen inom allt från medicinska resultat till  
patienternas upplevelse av vården där tekniken är en given medspelare. Vårt nybyggda universitetssjukhus står snart klart och blir navet i ett Life Science kluster för akademi, forskning och näringsliv där vi bidrar till utvecklingen av vården genom innovationspartnerskap med tillverkare och leverantörer.  
 
Medicinsk Teknik (MT) har cirka 230 medarbetare och har i uppdrag att övergripande planera och utföra underhåll på medicintekniska utrustningar. Medicinsk teknik har även uppdraget att planera den kliniska driftsättningen av de nya sjukhusbyggnaderna i Solna och Huddinge under 2017 - 2020.  
 
Om tjänsten  
Medicinsk Tekniks ansvarsområde är både stort och komplext. Inom ramen för detta kommer du att få  
·    utföra service och underhåll på medicinteknisk utrustning  
·    ansvara för inköp av reservdelar, externa tjänster och material  
·    hålla dig informerad om utvecklingen inom verksamhetsområdet  
·    bistå med användarsupport till vårdpersonal  
·    delta i upphandlingsprojekt  
·    bidra till ett positivt arbetsklimat och en god laganda  
·    bidra till den kliniska driftsättningen av den nya sjukhusbyggnaden i Huddinge  
 
Medicinsk Teknik förvaltar medicintekniska system och utrustningar där du - beroende av intresse och kompetens - ev. kan få utgöra en del av förvaltningen.  
 
Vi söker  
Vi söker dig som vill kombinera ett tekniskt intresse med användarperspektivet och hjälpa till att förbättra vardagen för vårdpersonalen. Att bistå dem i deras vardag genom att säkerställa att defekta utrustningar/system tas om hand, ge användarsupport samt utföra planerade serviceaktiviteter som bidrar till att minska störningar för både vårdpersonal och patient.  
 
Kvalifikationer  
Vi söker dig som är utbildad högskoleingenjör inom medicinsk teknik eller har god arbetslivserfarenhet inom området. Du är initiativrik och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Då vi också har internationella kontakter är det viktigt att du behärskar svenska och teknisk engelska i både tal och skrift. Det är naturligt för dig att arbeta utifrån ett ledningssystem som även du förväntas bidra till att förbättra.  
 
Vi förutsätter att du behärskar Windows och MS Office-paketet (Excel, Word, Powerpoint) men det är meriterande om du dessutom har dokumenterade it-kunskaper och/eller erfarenhet av att arbeta med nätverk eller klient/server-lösningar.  
 
Som person ser vi gärna att du är du serviceinriktad och lösningsorienterad med en god kommunikationsförmåga. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. Då Medicinsk Teknik är mitt i en spännande förändringsresa är det också viktigt att du är flexibel och välvilligt inställd till nya förutsättningar.  
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
 
  Karolinska universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Kontakt
Magnus Andersson 
Enhetschef
contacticon mobile 070-167 10 26

Fackliga representanter
Sveriges Ingenjörer, Pasi Nyberg e-post: pasi.nyberg@sll.se mobil: 072-5808684
Vision, Pernilla Helmersson e-post: pernilla.helmersson@sll.se, mobil: 070-1671299

Dela detta jobb

Medicinteknisk ingenjör till Karolinska universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset