medrek.se

Medicinteknisk-/IT ingenjör sökes till Enheten Systemteknik på Medicinsk Vårdteknologi

Regioner
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Medicinteknisk-/IT ingenjör sökes till Enheten Systemteknik på Medicinsk Vårdteknologi

Vi erbjuder

Vill du vara med och driva utvecklingen vid ett av Europas främsta universitetssjukhus?

Verksamheten Medicinsk Vårdteknologi (MVT) har ett nytt spännande uppdrag nu när Karolinskas nybyggda sjukhus fyllts med högteknologisk medicinteknisk utrustning. Vi bygger upp ett nära samarbete mellan teknisk och klinisk personal, så att den medicinska tekniken bidrar till att vårdens resurser används på bästa möjliga sätt - till nytta för dagens och morgondagens patienter.

Om oss

MVT utformar strategier för framtiden och samtidigt säkerställer att vårdverksamheten har den medicintekniska utrustning som krävs för att dagligen ge vård i världsklass. MVT-verksamheten är främst förlagd till Solna och Huddinge och bedriver aktivt samarbete med övriga staber inom Karolinska Universitetssjukhuset samt med Region Stockholm, Karolinska Institutet (KI) och Kungliga Tekniska högskolan (KTH).

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar: Ansvar - Medmänsklighet - Helhetssyn

Om tjänsten

Som Medicinteknisk ingenjör hos oss, arbetar du med hela Karolinska Universitetssjukhuset som kund vilket innebär omväxlande miljö, mycket problemlösning och högt tempo i nära samarbete med vården och leverantörer. Anställningen som Medicinteknisk ingenjör innebär att vi arbetar efter Medicintekniska regelverk och standarder. Vi ansvarar för drift och underhåll av en stor mängd olika utrustningar och system som tillhör sjukhusets mest kritiska.

Du kommer att arbeta med installationer, drift, felsökning och underhåll av medicintekniska applikationer och utrustningar. Till arbetsuppgifterna hör även konsultation, upphandlingsstöd samt utbildning. I arbetet ingår också installation och administration av medicintekniska datorer och applikationer, vilket kräver god IT-kunskap. MVT –Systemteknik ansvar för ca 900 datorer som används inom stor del av sjukhusets olika verksamheter. För att du ska ha förutsättningar för de utmanande arbetsuppgifterna behöver du ha goda erfarenheter och kunskaper inom områdena datanätverk, AD, GPO, Windows OS och SCCM.

I det dagliga arbetet kommer du få jobba med flera olika yrkeskategorier inom vården som en i en grupp med 20 kompetenta och trevliga kollegor. Du kommer primärt att utgå från Karolinskas lokaler i Solna.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 39:30 tim/vecka.

Tillträde omgående efter vederbörliga beslut. Vi tillämpar flextid.

Vi söker

Om du tycker om att arbeta i en varierande arbetsmiljö med nära kundkontakt och självständigt arbete så är det här jobbet för dig!

Då arbetet dagligen innebär kontakter med kunder, leverantörer och medarbetare är det viktigt med en god kommunikationsförmåga, god serviceanda och ett positivt bemötande. Du har goda IT kunskaper och är genuint intresserad av IT och teknik. Du tycker att det är roligt att arbeta med service i sjukvården och inom området Medicinsk Teknik.

Du ser rutiner och dokumentation som en viktig del av arbetet. Du har förmåga att kunna planera din arbetsdag så effektivt som möjligt. Du kan ta initiativ men även vara proaktiv. Du kan hantera många olika ärenden samtidigt. Du är en problemlösare som alltid sätter kunden i fokus. Viktiga personliga egenskaper är analytisk, social, noggrann och strukturerad.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 

Krav:  

- Goda kunskaper inom nätverk och Windows operativ
- Kunskaper inom Active Directory och SCCM
- Goda kunskaper avseende hantering och installation av datorer
- God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:  

- Vi ser gärna att du har en högskole-/civilingenjörsexamen inom IT eller Medicinsk teknik med inriktning IT alternativt relevant arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för medicinsk teknik och IT.
- Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL och certifiering från MTF 
- Kunskap om patientövervakningssystem och framförallt Philips IntelliVue samt GE Centricity Critical Care 

Kontakt

Hanan Taslimi
Telefon: 08-517 76 226
E-post: hanan.taslimi@sll.se 

Om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdatum är 2020-09-27 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Medicinteknisk-/IT ingenjör sökes till Enheten Systemteknik på Medicinsk Vårdteknologi

Karolinska Universitetssjukhuset