medrek.se

Medkomp söker socionomer till uppdrag i hela landet med start i sommar och höst.

Företag Medkomp
Regioner
Utgår

2018-06-22

Ansök nu

Medkomp söker socionomer till uppdrag i hela landet med start i sommar och höst.

Yrket som socionomkonsult ger dig frihet i arbetet, variation och bättre villkor samtidigt som du ägnar mer tid åt de människor du träffar och mindre tid åt administration. På Medkomp har vi många års arbetserfarenhet av arbetet inom socialtjänsten och förstår de utmaningar du ställs inför. Vi ser till att du får intressanta och utvecklade uppdrag som stämmer överens med dina önskemål. Din kontaktperson hos oss ansvarar för ett begränsat antal konsulter för att alltid vara tillgänglig när du behöver oss.

Vi söker dig med yrkeserfarenhet av arbetet inom socialtjänst och likartade verksamheter, tidigare myndighetsutövning är meriterande. Du kan själv välja när och i vilken omfattning du arbetar hos oss. Vi har ett stort antal uppdrag med olika inriktningar och utgår alltid från just dina förutsättningar.

Vi söker socialsekretare och handläggare inom:

* Barn- och ungdomsutredning

* Vuxenhandläggning

* Ekonomiskt bistånd

* Familjerätt

* Bistånd/LSS

Vi erbjuder:

• Hög lön med stark utveckling

• Skräddarsydda villkor utifrån vad DU önskar

• Individuell kompetensutvecklingsplan

• Generös utbildningspeng för vidareutbildning

Om oss

Medkomp erbjuder kompetensförsörjning till vård- och omsorgssektorn med Människan i fokus. Våra konsultchefer har relevant erfarenhet från sjukvård eller socialt arbete, vilket innebär att vi lättare förstår våra uppdragsgivares utmaningar och konsulternas vardag. Vi erbjuder hållbara och stimulerande arbetsvillkor för våra konsulter samtidigt som vi skapar ett mervärde för den individ som slutligen möter vår personal. Vårt absolut främsta mål är att erbjuda en anställning och en tjänst som är mer än det förväntade.

Läs mer om oss på vår hemsida www.Medkomp.se

Kontakta oss för ett bra erbjudande!

Dela detta jobb

Medkomp söker socionomer till uppdrag i hela landet med start i sommar och höst.

Medkomp