medrek.se

Medpro Clinic söker Modig, Glad och Ärlig specialist inom allmänmedicin!

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-02-28

Ansök nu

Medpro Clinic söker Modig, Glad och Ärlig specialist inom allmänmedicin!

 

Vi växer och behöver utöka teamet på Lilla Edet vårdcentral 

Idag består teamet av tre specialistläkare och fyra ST-läkare och behöver utöka teamet med ytterligare en kollega. Vårdcentralen arbetar innovativt med lösningar för att ge bästa möjliga vård till ca 8 000 listade patienter.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är omväxlande med läkarmottagning, barnhälsovård, jourverksamhet, läkarmedverkan i äldreboende och hemsjukvård samt handledning av studenter, AT och ST-läkare. Vårdcentralen har förmånen att ha flera ST-läkare och har ambitionen att vara i framkant när det gäller handledning. Du får möjlighet att tillsammans med övriga medarbetare utveckla verksamheten och delta i förbättrings- och kvalitetsarbeten.

Det finns även möjlighet att kombinera jobbet på vårdcentralen med den digitala plattformen som vi just nu arbetar med att ta fram. 

Om dig
Du är utbildad specialist i allmänmedicin och du har intresse för handledning av AT- och ST-läkare. Vidare är du prestigelös, tydligt I din kommunikation och har en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du givetvis teamorienterad, lösningsfokuserad med ett intresse av mål-och resultatuppföljning.

Vi erbjuder

  • Ett fast stabilt läkarteam

  • Utbildning och kompetenshöjning

  • Flexibel arbetstid (administrera hemifrån m.m)

  • Konkurrenskraftigt arvode, löneväxling och bonus

  • Tjänstepension och försäkringar med Länsförsäkringar

  • Kollektivavtal med Vårdföretagarna

  • Delaktighet i beslut, korta beslutsvägar och synlig ledning

  • Bra pendlingsförutsättningar till Göteborg via E45

Vi har ett flexibelt tänk om schema och arbetstid. Arbetsgruppen fattar beslut om ledigheter och hur man förlägger sin administration.

Mer om Medpro Clinic

Medpro Clinic driver idag fem vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 170 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal.  

Rekryteringsansvarig:  Danielle Braender danielle@medpro.se Tel. 070 5599200

Dela detta jobb

Medpro Clinic söker Modig, Glad och Ärlig specialist inom allmänmedicin!

Medpro Clinic