medrek.se

Allt vi gör på Min Doktor gör vi i tron om att sjukvård ska vara så tillgänglig och kvalitativ som möjligt. På Min Doktor erbjuder vi vård digitalt, på sjuksköterskeledda vård- och vaccinmottagningar samt på vår vårdcentral Din Vårdcentral i Nyköping. 

Min Doktor är både en modern vårdgivare – som bedriver hälso- och sjukvård med nya, digitala verktyg och arbetssätt – och en modern arbetsgivare. Patienten och medarbetaren är alltid i centrum. Hos oss får du vara med och skapa framtidens primärvård. Min Doktor är en engagerad arbetsgivare som visar uppskattning för din insats. Hos oss får du bra villkor, en trevlig arbetsplats med härliga kollegor och fantastiskt nöjda patienter. 

 Min Doktor erbjuder sedan 2013 läkarbesök över nätet, dygnet runt. Sedan 2018 driver vi även vård- och vaccinmottagningar över hela landet och i juli 2019 tog vi över Din Vårdcentral i Nyköping. Min Doktor är en registrerad vårdgivare och omfattas av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.

 Tjänsten som Vårdadminstratör

Vi strävar konstant efter att bli bättre och söker nu dig som är  utbildad undersköterska till vår Vårdcentral i Nyköping. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats, bra villkor och stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet. Du får arbeta i ett innovativt företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Arbetet ger varierande arbetsuppgifter, ett stort ansvar och du får kontinuerlig fortbildning, kompetensutveckling samt ett stort nätverk av annan vårdpersonal.

Huvudsakliga ansvarsområden:

 • Avvikelsehantering
 • Skriva journalanteckningar samt scanna in dok i journaler
 • Receptionsarbete samt tillse att väntrummet är i ordning
 • Beställa material samt ansvara för diverse inköp
 • Administrera listningar
 • Lokal SITHS-kortsutgivare
 • Beställa tolk vid behov
 • Diagnoskodning i systemen
 • Administratör till Verksamhetschefen
 • Support kring våra digitala tjänster till våra medarbetare och patienter
 • Förutom ovanstående arbetsuppgifter agerar vårdadministratören lokal IT-koordinator på enheten, vilket innefattar lokalt IT-stöd, -support, felanmälan och utbildning gällande applikationer och teknisk utrustning.

Tjänsten utgår primärt från Min Doktors vårdcentral i Nyköping och rapporterar till Biträdande Verksamhetschefen för vårdcentralen. 

Det här söker vi hos dig

Vill du vara med på vår spännande resa och skapa framtidens vårdbolag? Delar du vår vision om en så tillgänglig och kvalitativ vård som möjligt för alla? Då är Min Doktor rätt plats för dig. Vi söker dig som är utåtriktad, van att arbeta självständigt, bekväm med att informera och stötta övrig personal i/kring IT-system. Vi ser även att du har kunskap och erfarenhet att arbeta i journalsystemet NCS Cross.

Att arbeta på Min Doktor

Vi erbjuder dig ett jobb med bra villkor i ett innovativt företag som växer och utvecklas. Detta medför många möjligheter för dig som är engagerad, nyfiken och vill vara med och påverka. Hos oss får du en engagerad arbetsgivare som visar uppskattning för din insats. Arbetet ger varierande arbetsuppgifter, ett stort ansvar och du får kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig även en trevlig arbetsplats med härliga kollegor och fantastiskt nöjda patienter. I princip alla som besöker våra mottagningar är otroligt tacksamma över den service och höga tillgänglighet som erbjuds.

Välkommen med din ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 januari 2020 (urval och intervjuer sker löpande).

Min Doktor söker Vårdadminstratör till Din Vårdcentral i Nyköping

Företag Min Doktor
Regioner
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb